5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Predrasude su svuda oko nas. Razmisli samo, sa kojim predubeđenjem polaziš da ujutru kupiš, lupam, hleb, a kamoli kada su u pitanju neke važnije stvari. Pomisli samo koliko puta si nekog odbacila samo što je bio drugačiji, a tebi se to, iz nekog razloga, nije sviđalo. Koliko puta si nekoga okarakterisala kao “nešto”, samo na osnovu nekog svog subjektivnog utiska, a ne stvarnih, racionalnih argumenata. Razmisli samo da li se nekada i sama bila žrtva predrasuda, samo zato što ti je mama ovo, tata ono, ti radiš ovo, a neko drugi voli ono… Sigurna sam da shvataš.

Afroamerikanke se sa predrasudama sreću gotovo svakodnevno, a retko koja od njih sve te teške trenutke uspe da prebrodi i vine se u visine, daleko iznad neosnovanih predrasuda i ostvari neki uspeh. Ipak, ove žene su to uspele, a zahvaljujući njima se danas na sasvim drugačiji način gleda na žensku lepotu.

C. J. Voker

Prva žena milioner koja je, pritom, to bogatstvo sama stekla. Razvila je inovativnu liniju za negu kose i kože za Afroamerikanke zahvaljujući kojoj je i postala poznata kao kulturalistički i marketinški mag. Na početku, svoje proizvode je prodavala putem kataloga i “od vrata do vrata”, a onda je nastao “bum”.

c j voker Afroamerikanke koje su razbile predrasude o lepoti

Beverli Džonson

Poznata manekenka nikada nije prihvatala “ne” kao odgovor. Iako su sumnjali u nju i njen uspeh, ona je prva Afroamerikanka koja se našla na naslovnici prestižnog modnog magazina “Vogue”!

Beverly Johnson Afroamerikanke koje su razbile predrasude o lepoti

Editors choice