Brend donjeg veša Agent Provocateur udružio se sa fotografom Oliverom Zamom (Olivier Zahm) i američkim modelom Kristal Ren (Crystal Renn), sa kojima je napravio novu kampanju inspirisanu pop-art-om.

Zam je, verovatno, svetu poznat po tome što je osnovao avangardni magazin “Purple”. Međutim, jednako je poznat i u modnim krugovima – po svom seksi i glatkom stilu fotografije.

“Za ovu sezonu sam želeo da devojke koje budu predstavljale Agent Provocateur liniju izgledaju kao da su pobegle iz grada u pravcu nezaboravne avanture”, rekao je Zam.

“Zamislio sam prelepu arhitekturu benzinskih pumpi iz sedamdesetih, koje možete da vidite u delu Ed Ruša (Ed Ruscha), pod naslovom “Twentysix Gasoline Stations”. Takođe, zamislio sam i devojke na tom istom mestu, kako poziraju pred objektivom Helmuta Njutona (Helmut Newton) i igraju se crevima za sipanje benzina.

Benzinska stanica je fetiš, mesto na kom se odmorite i istegnete posle duge vožnje, mesto na kom sasvim slučajno možete da upoznate zgodnog stranca ili strankinju”, objasnio je.

Na fotografijama ćete videti Kristal Ren kako leži ispred automobila marke Mercedes i igra se igračkicom auta. Slike su izrađene u Londonu, a kako kreativni direktor Sara Šoton (Sarah Shotton) objašnjava – usredsređene su na retro glamur.

Kampanja od svega šest slika je urađena tako da bude objavljena u isto vreme sa Agent Provocateur kolekcijom proleće/leto 2013, koja se može naći u prodavnicama, ali i online.

161 Agent Provokateur kampanja donjeg veša

Reklamna kampanja inspirisana benzinskom pumpom

246 Agent Provokateur kampanja donjeg veša

Atraktivan donji veš

339 Agent Provokateur kampanja donjeg veša

Zavodljivo i nesvakidašnje

Izvori fotografija: luxuo.com


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments