Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Ah, ti muškarci …

Ah, ti muškarci …

2102007 13527 MS Take That Ah, ti muškarci …

One su te koje plaču, preteruju, preuveličavaju, prepričavaju, ogovaraju, prigovaraju, zvocaju, prave ljubomorne scene … Žene. Ta previše komplikovana bića, koja muškarcima otežavaju njihov prejednostavan život. Izgleda da u muškom svetu navedeni predikati nisu postojali kao takvi, sve dok Bog nije stvorio Evu sa svim tim grozomornim radnjama. A onda su se mužjaci našli u pravom malom paklu, gde su primorani da trpe pomenute ženske “izlive” najrazličitijih emocija, jer oni nikada, ali nikada ne plaču, ne preteruju, ne preuveličavaju, nikako ne ogovaraju, a kamoli da prigovaraju. Ljubomorne scene ne postoje u njihovim filmovima. Ah ti muškarci, bili bi tako prokleto savršeni da nema drugog pola koji im otežava. Da li?

Ženama je neopravdano dodeljena titula glavnih komplikatora života. Muškarci i te kako rade sve ono za šta se žene optužuju i to mnogo češće, mada, možda malo suptilnije. Pre ćete sveže i sočne tračeve čuti od muškarca nego od žene i to sa svim dodatnim, pikantnim prilozima. Od toga ko se sa kim smuvao, ko je koga ostavio, sa kim se tajno viđa komšinica Cica, preko toga kakva je Tijana u krevetu, da li Sanja depilira noge, kako Tanja ima male grudi ali ih dobro “budži”, do najfantastičnijih lovačkih priča. Jedan naizgled običan razgovor sa njim može da vam dokaže da ste vaše drugarice i vi male mace u poredjenju sa mužjacima, kada je tračarenje i preuveličavanje po sredi. Da umeju da ljubomorišu – umeju. Vrlo često, čak prečesto. Zašto si tako kasno došla kući? Zašto mi odmah nisi odgovorila na poruku? Zašto mi nisi rekla da ćeš da spavaš kod drugarice i od kad se to zove drugarica? Bla, bla, bla… Hiljadu zašto podrazumeva da ženski um mora da smisli hiljadu zato. Priznaćete da je naporno. Omakne im se i po koja suzica – nije da nije. Mada u njihovom svetu suze nisu ok, ipak kane neka i iz muškog oka. Muškarci i žene jesu različiti polovi, ali neke osobine su univerzalno ljudske, što podrazumeva da ih poseduju i jedni i drugi. Žene su ipak u blagoj prednosti, za sva svoja haotična stanja i radnje mogu uvek da se izvade na PMS, a siroti mali mužjaci ne mogu. Za njih nema opravdanja, oni komplikuju život bez pokrića.


Marija Ivanov je studentkinja novinarstva i veliko dete, koje odbija da odraste. Možda ponekad ne zna šta hoće, ali uvek zna šta neće. Ona živi svoj život i pušta druge da rade to isto.

Editors choice