Standardna priča – jutro, svi kreću na posao, špic, gužva, propuštam jedan autobus jer nemam gde da uđem koliko je ljudi u njemu, sledećeg nema pa nema, kasnim na posao i zaklinjem se sebi – sutra zovem taksi! Volim taksi. Brz je, praktičan, udoban, uvek dostupan… Nešto poput ličnog vozača. A ako ste se ikada susreli sa sličnom jutarnjom situacijom kao i ja, sasvim vam je jasno zbog čega baš taksi treba da bude vaš izbor.

Ali, mnogi korisnici taksi usluga imaju mnogo toga da zamere ovoj vrsti prevoza – vozila su loša, vozači su neljubazni i pritom kradu iako koriste taksimetar koji se jasno vidi, ponekad ih predugo čekaš ili nikako ne možeš da ga dobiješ… Sve to stoji, ali upravo zato što mnogi radije biraju da se voze taksijem nego gradskim prevozom, dobra vest je da se na poboljšanju svih ovih “mana” radi. Sumnjate?

Da li ste čuli za aplikaciju Taxify? Reč je, dakle, o mobilnoj aplikaciji koja omogućava da mnogo brže, jednostavnije i sigurnije naručite taksi, a osim toga, Taxify se trudi da unese pozitivne promene u celu “taksi priču” i reši sve one bitne propuste sa kojima se korisnici susreću. To za sve nas znači da ćemo brzo dobiti vozilo, koje će voziti licencirani taksista i da će nam vožnja biti naplaćena po standardnim cenama taksi usluga, bez mogućnosti prevare.

Taxify promo image 1 Ako često koristiš Taxi ovu aplikaciju MORAŠ da probaš
Comments