Traženje autfita za doček može biti veoma frustrirajuće. Ili nemamo vremena da odemo u kupovinu ili nam se ne dopada ništa što vidimo u radnjama… Ako su vam dosadile crne haljine za doček i u potrazi ste samo za inspiracijom, više nego za konkretnim autfitom, na dobrom ste mestu! U ovom tekstu možete pronaći nešto opširnije predloge za odevne kombinacije od toga koje boje asociraju na praznike do toga koji su savršeni materijali koje treba da potražite u radnjama ukoliko doček planirate da provedete na trgu ili drugom otvorenom prostoru. 

Crveno je uvek dobra opcija

Crvena je klasična boja novogodišnjih i božićnih praznika. Ništa ne izgleda spremnije za doček nego crvena haljina ili crveni karmin. Zato nikad ne možete pogrešiti ako se odlučite za ovu boju. Sami uklopite svoje monohromatsko crveno odelo! Na primer, suknje A formata su veoma popularne u poslednje vreme. Takođe, mogu se naći štrikane, kitnjaste suknje, koje vrlo često imaju ukras na sebi. Pronađite sebi jednu takvu i obucite džemper u istoj boji i eto, spojili ste sebi savršeno odelo! Ukoliko ste planirali da Novu godinu dočekate napolju, onda je crveni kaput savršen izbor, jer preuzima svu odgovornost nad autfitom i pretvara vas u romantičnu Francuskinju u samo jednom trenu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Paola Cossentino (@paola_cossentino)

Široke pantalone na crtu

Pantalone širokih nogavica su moj lični ovogodišnji favorit. Odaju formalan utisak, ali se mogu uklapati sa casual komadima i na sve to su veoma udobne tako da su idealna alternativa za farmerke. Definitivno odnose prednost kada je u pitanju odeća za doček u restoranima i lokalima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Chloe Hayward (@chloehayward_)

Šljokičasto od glave do pete

Na “praznično raspoloženje” ništa ne asocira u tako velikoj meri kao šljokice. Ali, šljokičaste haljine su poslednja opcija za ovu godinu. Umesto njih, isprobajte šljokičasto komplet odelo. Ispod sakoa uvek možete obući običnu belu satensku košulju, ili ga jednostavno zakopčati. Zvonaste pantalone sa sakoom su idealan autfit za sandale sa platformom. Ljubičasta i boja vina su definitivno hit boje ove zime, tako da možete da iznenadite i sebe i druge i na doček se pojaviti u ljubičastim šljokicama!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Još jedan veliki ovogodišnji comeback su cipele sa platformom koje izgledaju kao da su se vratile direktno iz 70-ih, i savršeno se uklapaju uz zvonaste šljokičaste pantalone.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MELISSA A. R (@mimiarr)

Comments