U periodu dvadesetih svaka devojka treba da upozna sebe. Da ispita svoje granice, da greši, da voli, da upoznaje, da se smeje i plače, da prihvati avanturu, da grabi život. Izdvajam deset stvari koje svaka od vas obavezno mora uraditi:

1. Idi samo sa drugaricama na ludo avanturističko letovanje ili putovanje po Evropi. Posetite što više gradova, upoznajte što više različitih ljudi i kultura. Što više putuje, čovek više upoznaje sebe. Ugrabi svaku priliku za putovanjem, makar to značilo da taj mesec nećeš imati za još jedan parfem, cipele, novi notebook

2. Sa dečkom poseti Pariz. Ljubi se na Ajfelovoj kuli, pij vino na Monmartru, šetajte držeći se za ruke niz Šanzelize.

3. Dođi kući u sedam ujutru sa fantastičnog provoda. U prodavnici pored zgrade tati kupi jutarnje novine, mami kafu i hleb. Izraz njihovog lica ćeš pamtiti celog života nakon toga.

4. Kupi papreno skupe cipele u iznosu cele svoje plate. Da, kukaćeš do kraja meseca, ali svaki put kada ih obuješ osetićeš se posebno, seksi, drugačije.

Devojka u dvadesetim treba da upozna sebe da prihvati avanturu i da grabi zivot Ako imaš 20, ti uradi ovo sve

Devojka u dvadesetim treba da upozna sebe, prihvati avanturu i da grabi život

5. Ofarbaj kosu u sve boje koje ti padnu na pamet. Promeni hiljadu i jednu frizuru. Izbuši jezik, skoči bandžijem, uradi nešto neočekivano i nesvakidašnje. Istraži sebe.

Comments