5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

1/2

Ponekad je teško verovati u smisao života, naročito kad se na tebe obruši nesreća i tragedija – i ako inače veruješ da ništa nije slučajno i da svako nosi onoliki teret koliko može da ponese, tada zaboravljaš i pitaš se da li si ukleta, i da li su drugi prosto imali više sreće, kad im stvari za koje se ti boriš (a ne postižeš ih) padaju u krilo. Ali, ako je neko rođen pod srećnom zvezdom, to znači da ima dobre planetarne aspekte (dobar horoskop) a to je valjda zaslužio u nekim prethodnim inkarnacijama. A ti možda nisi i upravo imaš priliku da ispuniš karmičke zadatke i stekneš prava na sledeću (bolju i lakšu) šansu. Ako veruješ da se sve događa sa razlogom, da ništa nije slučajno i nasumično, niti da od sreće zavisi kako će novčić pasti i kojim će ti putem krenuti sudbina, trenuci najcrnje nesreće su iskušenje za tvoju veru. Možda uopšte nije slučajno to što si se razbolela, možda ima smisla to što si ostavljena u bolu slomljenog srca, možda ovo što ti se događa testira čistotu tvoje duše, tvoju snagu i hrabrost – i tvoju veru.

A ako je ono strašno što se sada događa zbog nečega dobro za tebe, to ćeš otkriti i spoznati kad prođe naboj, kad počneš da procesuiraš proživljeno. Ono što na početku izgleda užasno, na kraju razotkriva svoju svrhu. Makar ona bila jedino u tome da podneseš sve strašno i užasno, da sačuvaš zdravu pamet, da u utešiš druge koji zbog tebe brinu i kidaju se, da otkriješ u sebi rešenost da nešto učiniš, promeniš, prebrodiš.

Svet ti ne nudi smisao i svrhu, ali nudi ti potragu. I bezbroj prepreka duž tvog tragalačkog puta. Nudi ti sumnju, preispitivanje, gorčinu, zgražavanje… Svet je lud, govore ljudi često. Ali ako gledaš svet van sebe užasnuta zlom, nasiljem, licemerjem, patnjom i tragedijom čovečanstva koje pliva u krvi i ruševinama od nastanka do danas, videćeš ipak samo jednu stranu ovog dualističkog sveta apsurda i paradoksa.

Editors choice