Decembar je mesec magije. Mesec u kojem zaboravljamo na svakodnevne probleme, stres i nervozu i prepuštamo se prazničnom duhu. Već sada možemo videti da su društvene mreže preplavile fotografije novogodišnjih ukrasa, dekorativnih elemenata, ulične rasvete itd. Čini se kao da se iz godine u godinu takmičimo ko će imati najlepšu jelku i najunikatnije dekorisan radni prostor.

AngelFair Ako veruješ u magiju AngelFair je mesto za tebe!

Ako ste i vi ljubitelji dizajniranih, ručno rađenih proivzoda vaše pravo mesto je AngelFair koji će se ove godine po prvi put održati 17. decembra u periodu od 10 do 22 časa u Promenadi. Svi zainteresovani sugrađani moćiće u prepodnevnim časovima da učestvuju u radionicama izrade unikatnih novogodišnjih ukrasa, dok su za najmađe mađioničare osmišljene kreativne radionice.

Prva anđeoska radionica u Beogradu

U večernjim časovima, u sklopu Angel Fair-a biće održan panel na kojem će se obrađivati tema anđela iz različitog aspekta-od umetničkog preko psihološkog i energetskog. Još Paolo Koeljo je pričao o susretanju sa anđelima u svojoj knjizi Anđeo čuvar.

„Nismo sami. Svet se preobražava i mi smo deo tog preobražaja. Anđeli nas vode i štite. Uprkos svim nepravdama, uprkos stvarima koje nismo zaslužili a dešavaju nam se, uprkos tome što se osećamo nemoćnima da promenimo ono što ne valja u nama i u svetu, uprkos svim briljantnim argumentima Velikog Inkvizitora – Ljubav je još uvek jača i pomoći će nam da rastemo i da se razvijamo. I samo tada ćemo moći da shvatimo zvezde, anđele i čuda.“

AF tekst Ako veruješ u magiju AngelFair je mesto za tebe!

Saznanje da nam anđeli pomažu u svakodnevnom životu za neke je bilo neverovatno otkriće i o tome govore iskustva mnogobrojnih ljudi, koji se bave ovom temom. Između ostalog izdavačka kuća Lujze Hej, Hay House, godinama organizuje World Angel Summit. Na ovom događaju ljudi iz celog sveta imaju priliku da se kroz različite programe povežu sa svojim anđelima čuvarima, spoznajući sopstvenu svrhu postojanja.

BrankaKiždobranski Regresoterapeut Ako veruješ u magiju AngelFair je mesto za tebe!

U susret novoj godini, pravo je vreme za donošenje odluka i stvaranje promena, koje nam mogu doneti bolji kvalitet života. Anđeli nam mogu pomoći u svim oblastima, kao što su zdravlje, finansije ili odnosi sa ljudima u našem okruženju.

Snježana Sredojević je Doreen Virtue Certified Angel Card Reader i praktičar Anđeoskog Reikija, dok se Branka Kiždobranski sa anđelima svakodnevno sreće kroz Regresoterapiju i Theta isceljivanje. One će zajedno po prvi put u Beogradu u okviru Angel Fair-a održati radionicu povezivanja sa anđelima, 17.12. u Promenadi od 20h-22h.

af tekst 2 Ako veruješ u magiju AngelFair je mesto za tebe!

Na radionici učesnici će imati priliku da prođu kroz individualne procese osvešćivanja anđeoskog postojanja, dobiju lične poruke od svojih anđela čuvara, upoznaju se sa tehnikama povezivanja sa anđelima i prođu kroz vođenu grupnu meditaciju. Angel Fair radionica će svim učesnicima dati priliku da u 2018-u godinu uđu sa veštinama pomoću kojih će uz svoje anđele čuvare biti inspirisani da stvaraju čuda svaki dan.

Prijave za radionicu su u toku i rezervacije se mogu napraviti preko: info@angelfair.co, a detaljnije informacije možete videti na: angelfair.co

Novogodišnji praznici sami po sebi simbolišu darivanje, a Angel Fair će deo prihoda od prodatih ulaznica donirati Svratištu za decu i Institutu za majku i dete u Beogradu.

Pozivamo sve zainteresovane sugrađane da posete prvi Angel Fair i ponesu sa sobom delić magije. Više informacija možete pronaći na www.angelfair.co i zvaničnom facebook i instagram profilu.

Comments