Dezeni i boje uvek mogu biti odličan način da osvežite vaše prolećne kombinacije, a ukoliko ste smeli po tom pitanju onda se siguno ne bojite da oba spojite u jedno.

Leopard dezeni su nešto što je uvek na modnoj sceni, samo što svake godine dobija novi izgled i veću ili manju zastupljenost u trendovima koje nove sezone donose. Ovog proleća možete biti vrlo kreativni po tom pitanju i dezene kombinovati sa različitim bojama, koje vam prijaju.

Kako bismo vas inspirisali i doneli konkretne primere za smele kombinacije, posetili smo Fashion Company radnje u kojima uvek pronađemo ono što nam je potrebno.

Za oko nam je odmah zapao divan kombinezon brenda Marciano Guess sa neupadljivim leopard dezenon na jarkoroze površini. Ono što nas je dodatno oduševilo kod ovog modela jeste kontrast između kratkih nogavica, koje se spajaju te izgledaju kao suknja i dugih rukava koji imaju dodatno ojačane crne manžetne. Kragna od crnog materijala koja se vezuje u mašnu ovom modelu daje poseban šarm, iako je bazična boja u jarkoj nijansi. Komotan za nošenje jer je šireg kroja, ovaj kombinezon možete nositi i preko dana ali i u večernjim prilikama. Od obuće možete nositi i ravne cipele i one sa visokom potpeticom, opet u zavisnosti od prilike za koju se spremate.

Kombinezon Ako volite SMELE kombinacije ovaj dezen je pravi za vas
Comments