Hot topics

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

Festival Fashion Guide: 5 stajlinga za dobar izgled – i još bolji provod!

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Mali saveti kako da izbegneš sitnice koje ti mogu upropastiti letovanje

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Male beauty tajne: Kako da skineš čak i “tešku” šminku – za samo jedan minut!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

Uz sve svoje vrline, iPhone ima i jednu veliku manu – prostor za skladištenje podataka se ne može proširivati. Ako ste “laki” na okidaču kamere, memoriju ćete brzo popuniti. Još ako niste u blizini računara da napravite bekap, kreće nerviranje i brisanje “manje dobrih” fotografija. Rešenje problema je ADATA i-Memory Flash Drive AI920, USB fleš disk koji će vas osvojiti na prvi pogled prelepim dizajnom i nežnom roze bojom. U kompaktno kućište debljine samo 6,9 mm i težine neosetnih 3,6 g smešteno je 64 GB prostora za vaše dragocene podatke, a sa telefonom se povezuje preko Lightning konektora. Jasno je da se ovakav dodatak savršeno uklapa uz vaš iPhone. Naravno, bez ikakvih problema će raditi i sa iPad-om koji ima Lightning port.

Adata iMemory AI920 Aksesoar za tvoj mobilni telefon koji moraš imati!
AI920 je otporan na prašinu i vodu, pa zaslužuje mesto na spisku stvari koje obavezno treba poneti na predstojeće letovanje. Ovaj neodoljivi fleš disk nije puko skladište podataka. Ne samo da omogućava da slike i snimke snimate direktno na njega, već prateća aplikacija nudi i korisnu opciju bekapovanja podataka sa telefona na disk, jednim potezom.
Ako je i vama ADATA AI920 prirastao srcu kao nama, ali nemate iPhone, nemojte tugovati. Možete ga koristiti uz bilo koji PC računar sa USB portom.

Editors choice