Sve mi žene volimo dobro da izgledamo, moderno da se obučemo i naravno – ceo stajling upotpunimo aksesoarima. Iskreno, mislim da ne poznajem ni jednu jedinu ženu koja ne poseduje omiljeni par minđuša ili drugog nakita, koja nikada nije nosila sat ili koja ne voli da nosi barem neki tip kape ili šešira. Jednostavno, modni detalji su ono što našim autfitima daje posebnu atmosferu i autentičnost, i često se upravo ta najveća magija krije u njima. Zato, ako niste sigurne koji su vam to aksesoari potrebni kako biste uvek imale kako da začinite svoje stajlinge, evo nekoliko predloga na linku u opisu profila. Verujte nam, jednom kada se naviknete na ove akseosare u svojim modnim kolekcijama, nećete moći više da se vidite bez njih.

Atraktivan sat

Sat je modni detalj koji ne izlazi iz trenda već dugi niz godina, kako u svetu muške, tako i u svetu ženske mode. Sa satom apsolutno nikada nećete pogrešiti, i pored toga što je veoma praktičan – sat će učiniti da izgledate sofisticirano i urbano. Modela satova ima zaista mnogo, a takođe, moramo priznati da je veoma lepo kada imamo sat koji smo nasledili od mame ili bake, pa uz to što je veoma lep, on nosi i jedinstvenu sentimentalnu vrednost. Satovi se odlično uklapaju i uz svakodnevne i uz elegantne kombinacije, a možete nositi i matching satove sa svojim partnerom.

Elegantna ogrlica i par minđuša

Nakit je svakako deo života svake žene, i sigurna sam da skoro svaka od nas ima i više nakita nego što stigne da ponese na svakodnevnom nivou. Naravno, ne pričam o ekskluzivnim, skupim komadima koje nosimo samo u posebnim prilikama, nego o svoj onoj bižuteriji koja je tu da nam upotpuni svakodnevne odevne kombinacije. Ipak, ako je potrebno da svedete svoju kolekciju nakita na minimum, oni najvažniji komadi koje bi trebalo da posedujete su jedna elegantna ogrlica, i par minđuša koje ćete uz nju moći da uklopite. Ogrlica će efektno izgledati kako uz duksericu, tako i uz elegantnu haljinu sa dekolteom, dok će minđuše, ponajbolje alke – moći da se uklope uz apsolutno svaki stajling.

Comments