Aksesoari će definitivno obeležiti 2021. godinu, godinu u kojoj ćemo svi želeti da nakon duge pauze izrazimo svoju jedinstvenost, putem mode i stila. Već smo naglasili da ćemo u 2021. godinu ući u “više je više” stilu, a među raznim nakitom koji imamo u ponudi – mi ove godine biramo nakit od perli. Nakit od perli postaje sve popularniji i popularniji, a popularizovala ga je mlađa Tik-Tok populacija, koja ga radovno nosi. Naravno, ono što nosi najmlađa generacija veoma brzo usvoje i svi ostali, pa se tako nemojte začuditi što ćete nakit od perli viđati na svima u letu koje nam predstoji. Evo kako sve možete nositi nakit od perlica.

Prstenje od perli u boji sa simbolima

Suptilni način da nosite perle u narednom periodu je da ga nosite u okviru raznobojnog prstenja. Nežno prstenje od sitnih perli može biti u jednoj boji, ili u kombinaciji perli više boja, a uz perle možete kombinovati i simbole u vidu srca ili cvetova. Više pari prstenja možete nositi u isto vreme, a možete ga kombinovati i sa nakitom drugačijeg tipa.

Neobične minđuše od sitnih perli u boji

Naravno, perle nisu rezervisane samo za prstenje, možete ih nositi i u okviru neobičnih minđuša. Ove minđuše mogu biti manje ili veće, jednobojne ili u više boja, a ukoliko ste imalo vešti – možete pokušati i sami sebi kreirati novi omiljeni par. Za minđuše od perli idealno je da budu duže i viseće.

Ukras za glavu od perli

Ukoliko želite da se izdvojite i ne nosite klasični nakit, možda je pravi izbor za vas neobični aksesoar za glavu, odnosno rajf od perlica. Ovaj neobični rajf od perlica kreirala je lokalna umetnica i modna dizajnerka Deska, koja je pokretač brenda Earrings Deska. Ovaj aksesoar možete uklopiti uz druge komade nakita od perli, a biće apsolutni hit u letu koje nam predstoji.

Više šarenih choker ogrlica

Ogrlice od perlica su naravno novi must have, a choker ogrlice biće naročito popularne. Možete se odlučiti za samo jednu, ali i više ogrlica istovremeno, a ove ogrlice su takođe idealne za iskazivanje lične kreativnosti, ukoliko ste raspoloženi da ih pravite. Ogrlice od perlica mogu biti samo od perlica, a na njih možete dodati i mnogo različitih drugih simbola kao što su zvezdice, srca, smajliji..

Comments