Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

U prethodnom periodu koji je bio izuzetno težak za našu zemlju, a usled poplava, naše pozorište uzelo je aktivno učešće u pomoći ugroženima. Sve naše organizacione i umetničke kapacitete stavili smo na raspolaganje Kriznom štabu Beograda. Nastavićemo da pomažemo kako samostalno, tako i kroz zajedničke akcije sa ostalim dečijim beogradskim pozorištima.

plakat maraton rgb Aktivnosti u Malom pozorištu Duško Radović do kraja sezone

Planovi Malog pozorišta “Duško Radović”, do kraja sezone su sledeći:

  1. U petak 6. juna u 20 časova, polaznici glume Studio centra na sceni Malog pozorišta “Duško Radović” izvešće svoju predstavuMi deca sa stanice ZOO”. Sav prihod od predstave biće prosleđen na račun Vlade Republike Srbije za pomoć ugroženima 840-3546721-89, svrha uplate: otklanjanje posledica vanrednih okolnosti – poplave.
  2. U subotu 7. i nedelju 8. juna organizuje se Humanitarni vikend maraton pozorišta za decu koji podrazumeva učešće svih dečijih pozorišta – Pozorište “Boško Buha”, “Pozorištance puž” i Pozorište lutaka “Pinokio”. U svim pozorištima karte se ne kupuju, već se u subotu donosi hemija i sredstava za ličnu higijenu, a u nedelju, umesto kupovine karata, publika donosi konzerviranu hranu za pse i mačke.
  3. U četvrtak 12. juna u 19 časova na sceni Malog pozorišta “Duško Radović”, biće izveden humanitarni koncert “Muzika anđela”, na kom nastupa preko stotinu najtalentovanije dece uzrasta od 7 do 18 godina iz skoro svih nižih i srednjih muzičkih škola Srbije.
  4. Takođe, tokom poslednjeg vikenda sezone 2013/2014, završava se i naša prolećna akcija Proleće je na startu, kupite na vreme kartu, te se karte za predstaveSkoro svako može da padne osim čaplje” i Ko je Loret” mogu kupiti uz popust od 40%.

Editors choice