Alberta Ferretti nam ove jeseni donosi novu kampanju pod nazivom “Poised Luxury”, čije je zaštitno lice Arizona Mjuz (Arizona Muse). Fotografije sa ovog snimanja, na kojima Arizona samouvereno pozira, uradio je Glen Lučford (Glen Luchford). U kolekciji koja prati kampanju najzastupljenije su elegantne haljine inspirisane šezdesetim, zanimljivih paterna i odišu vintidž uticajima. Napravljene su, kako u jarkim bojama, tako i u klasičnoj crnoj.

albertaferretticampaign1 Alberta Ferretti za jesen 2011. albertaferretticampaign2 Alberta Ferretti za jesen 2011. albertaferretticampaign3 Alberta Ferretti za jesen 2011. albertaferretticampaign4 Alberta Ferretti za jesen 2011.

Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments