Aleksa (Alexa)  je britanski model, TV lice i novinar. Modelingom je počela da se bavi sa 17 i veoma brzo je stekla status nove britanske IT devojke zbog svog indie rock chic stila. U dugogodišnjoj vezi je sa frontmenom grupe Arctic Monkeys, Aleks Tarnerom (Alex Turner). Prošlog meseca je bila na naslovnoj strani magazina “Vogue” UK, a sada je pred objektivom čuvene Elen fon Unvert (Ellen Von Unwerth) pozirala za editorijal “Vogue” izdanja za Italiju.

126 Alexa Chung za Vogue Italia 219 Alexa Chung za Vogue Italia 320 Alexa Chung za Vogue Italia 414 Alexa Chung za Vogue Italia 510 Alexa Chung za Vogue Italia 69 Alexa Chung za Vogue Italia 75 Alexa Chung za Vogue Italia 85 Alexa Chung za Vogue Italia 95 Alexa Chung za Vogue Italia

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Comments