Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Nakon opravdane trogodišnje pauze, zbog udaje za Svica Bica (Swizz Beatz) i rođenja njihove ćerkice Egipat (Egypt), Ališa Kiz (Alicia Keys) napokon će nas obradovati novim muzičkim materijalom i objaviti album.

Slika 1 Alicia Alicia Keys: Novi album i pesma

Ališa Kiz i Svic Bic

Naime, pevačica je objavila šestominutni video na internet sajtu YouTube u kom govori o svom osmomesečnom radu na novim pesmama. Kako i sama kaže, neopisivo želi da podeli sa publikom sve ono na čemu je vredno radila, toliko da se oseća kao životinja u kavezu koja želi da pobegne. Ališinu video poruku možete pogledati ovde. Takođe, pevačica je na društvenoj mreži Twitter pokrenula hosting #AKNewDay koji se odnosi na njenu najnoviju pesmu, koju je nekoliko dana kasnije premijerno i objavila. Naziv albuma i datum izlaska još uvek nisu poznati, a dok sa nestrpljenjem iščekujete Ališine buduće hitove, poslušajte najnoviju numeru “New Day”.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice