Dan nakon što je predstavila “Inferno” verziju svog novog singla “Girl On Fire”, u kojoj se pojavljuje i Niki Minaž (Nicki Minaj), popularna pevačica Ališa Kiz (Alicia Keys) predstavila je još jednu, treću po redu, verziju pesme koja nosi naziv “Girl On Fire (Blue Light Version)”. Ova verzija je mnogo mekša i nežnija u odnosu na jak ritam koji je prisutan u originalnoj verziji. Ono što kopka verne fanove jeste pitanje za koju verziju će se Ališa odlučiti ovog vikenda kada bude trebalo da je predstavi na dodeli MTV Video Music nagrada. Ovu verziju novog singla možete preslušati ovde.

Alicia Keys 02 030 v2 Alicia Keys: Tri verzije novog singla

Pred Ališom je težak izbor, koju li će verziju prvu uživo izvesti

Inače verzija singla “Girl On Fire Inferno”, u kome se kao gost pojavila Niki Minaž, pojavila se na internetu pre dva dana, iako je upravo tu verziju Ališa trebalo da izvede na dodeli MTV nagrada.

Da se podsetimo, ovo je najavni singl albuma koji će se pojaviti 27. novembra.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Comments