Razgovarala sam sa mnogo devojaka o ovoj temi i sve smo saglasne u tome da se maskara prosto mora imati – neseser sa šminkom nije potpun bez ovog proizvoda i baš zato je važno da on u potpunosti odgovara kako našim makeup potrebama i navikama, tako i životnom stilu. Jer, maskara nije samo još jedan “komad” šminke već je, definitivno, nešto bez čega ne izlazimo iz kuće, sitnica koja doprinosi tome da se osećamo spremno za sve što dan stavlja pred nas, a tu je i onaj momenat da smo ponosne na sebe što se nismo toliko našminkale, a ipak izgledamo lepo i doterano jer maskara zaista ima tu moć da učini da se osećamo kao da smo sasvim druga osoba (u pozitivnom smislu, naravno)!

U redu, svima nam je jasno da je maskara makeup svetinja, samo još da nam postane jasno kako da najzad pronađemo onu koja će nam ovog puta u potpunosti odgovarati! Evo šta je (devojkama) zaista važno:

Maskara mora da bude postojana i da se ne razmazuje!

Lično, najviše mrzim kada koristim maskaru koja se posle samo nekoliko sati razmaže svuda oko očiju, a dan samo što je počeo! Ukoliko je pred tobom mnogo dnevnih obaveza, od posla, preko after work zabave, pa do izlaska, maskara prosto mora da isprati tvoj tempo i bude na visini zadatka tokom celog dana. Mislim, zašto bismo pristajale na manje od toga? Maybelline Snapscara je u tom slučaju tvoj verni pratilac u svemu što si naumila jer je izrazito postojana i nimalo se ne razmazuje što znači da će tokom celog dana izgledati kao da si je upravo nanela!

Volimo volumen, ali i prirodan izgled!

Ko god kaže da mu volumen trepavica nije u fokusu kada bira maskaru – laže! Ako je poenta da istaknemo oči bez obzira na to da li se šminkamo lagano za preko dana ili malo jače za potrebe večernjeg izlaska, bitno je da maskara savršeno definiše, razdvaja i podiže trepavice kako bi one izgledale “bogato” i “puno”, ali ono što Snapscara dodatno nudi na sve ovo jeste prirodan izgled što je posebno bitno ukoliko voliš minimalističku, “no-makeup” šminku i ukoliko maskaru koristiš bez izuzetka svakog dana.

Bitno je da se maskara lako nanosi, ali i lako skida!

S obzirom na to smo vazda u nekoj gužvi, želimo da obavimo sve što možemo što brže i lakše, a tome se u poslednje vreme prilagođava kako sam način šminkanja, tako i makeup proizvodi. Snapscara se nanosi dok si rekla “snap”, jako brzo i lako, a ono što je još bolje u vezi sa njom je to što se, iako je postojana i ne razmazuje se (sećaš se?), lako skida u samo jednom koraku! Ovo znači da ćeš se ujutru znatno brže spremiti za posao, a uveče za spavanje!

Bonus: Kada je maskara dostupna u više boja + ima lepo pakovanje – poželećemo je odmah!

OK, niko nije imun na lepo, a čini se da je Snapscara računala i na to – samo pakovanje maskare sa svim onim okicama i trepavicama je tako preslatko da ćeš odmah poželeti da je imaš, naročito ako kao i ja proizvode biraš između ostalog i na osnovu pakovanja. Još ako je sadržina pakovanja jednako fenomenalna, onda smo završile svaki razgovor! Još jedan benefit nove Maybelline maskare je svakako i to što je dostupna u više boja pa ćeš tako imati mogućnost da potpuno basic makeup look osvežiš malo drugačijim trepavicama jer je ponekad sasvim OK ignorisati klasičnu crnu!

Naslovna fotografija: instagram.com/nikki_makeup

Ivana

Comments