Nisu uvek potrebne boje da bi se postigao odličan izgled i još bolji autfit, koji će zapanjiti sve oko vas, a najpre, koji će vas ostaviti bez teksta i daha. Dovoljna je jedna boja, a svakako, tu je uvek dobrodošla ona koja refelktuje potpunu eleganciju, crna, koja uvek izgleda savršeno, bez obzira na to u kojoj prilici je nosite i za kakav događaj ili dešavanje vam je potreban. Neki od ovih autfita sigurno će vam poslužiti kao modna inspiracija, koliko već za sledeću kombinaciju kojom budete želele da privučete pažnju.

Uvek moramo krenuti od onoga što odiše jednostavnošću i svedenošću. Ukoliko želite takvu kombinaciju, proverena i dobra je ona koja se sastoji od crni slim farmerki, jednostavne majice, kožne jakne i nekih patika ili čizama do gležnjeva. Izgledaćete savršeno, to je sigurno.

Sličan autfit možete dobiti, a da je nešto više šik, samo jednom  malom izmenom. Umesto jakne, ponesite bundu, neko krzno koje će “začiniti” ceo stil i to je sve što će vam biti potrebno.

Iako se na prvi pogled čini da će delovati monotono, uz pravilan odabir modnih detalja imaćete autfit koji će izgledati uvek odlično. Neki šešir, kvalitetna, mala crna torba, biće sasvim dovoljni da upotpune vaš izgled za bilo koju priliku.

Comments