Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Aloxxi: Boja vaše kose je njihova jedina zapovest

Aloxxi: Boja vaše kose je njihova jedina zapovest

Američka kompanija Aloxxi International je prvi put na domaćem tržištu u beogradskom hotelu “Best Western” predstavila ekskluzivni program za bojenje i negovanje kose.

Osnivač kompanije “OPI” – čuvenog svetskog lidera u profesionalnoj nezi noktiju – Džordž W. Šefer je izgradio brend kroz svoju strast i smisao za posao. Upravo je tako postao svestan potreba za uvođenjem inovacija u svet profesionalnih boja za kosu. On je iskoristio talenat, iskustvo i posvećenost da na najbolji način približi “Aloxxi International” ne samo industriji za negu kose, već i krajnjim potrošačima. “Volim boje. To je tako jednostavno! Nakon što je OPI Products Inc. postao gigant u industriji lepote, ulazak u industriju profesionalnih boja za kosu je prirodno, bio sledeći korak“, objašnjava Džordž Šefer, direktor kompanije Aloxxi International.  Uvođenjem inovacija uz unapređene formule dobijeni su proizvodi koji predstavljaju savršenu mešavinu sastojaka i kompleksa čiji je cilj da zaštite, hrane i  oporave bojenu kosu, a istovremeno pruže bogate pigmente za krajnje rezultate koji će vas oduševiti.

DSCI0056 1024x768 Aloxxi: Boja vaše kose je njihova jedina zapovest

Ona je već isprobala Aloxxi farbe za kosu - Milica Milša i Džordž Šefer

Aloxxi farbe imaju biljnu osnovu, nisku koncentraciju amonijaka, kristalizovane mikro pigmente koji daju veći molekulski sastav boje, UV filtere koji štite kosu od sunca i polimere, a ne sadrže parabene. Obogaćene su maslinovim i avokado uljem. Pored farbi za kosu u ponudi su Aloxxi toneri ili polutrajne boje koje ne sadrže amonijak. Kada su u pitanju preparati za negu kose, Aloxxi šamponi i kondicioneri su bogati maslinovim, avokado uljem, hidrolizovanim keratinom i svilenim aminokiselinama, a ne sadrže sulfate, parabene i soli.

Aloxxi proizvodi 1024x687 Aloxxi: Boja vaše kose je njihova jedina zapovest

Farbe za kosu više nisu samo broj, već i ličnost

“Unoseći preko 30 godina strasti u boje za kosu, upoznaćemo frizere sa novim načinom komunikacije i stvaranjem prelepe boje. Inspirisan svojim nasleđem, koje je modernizovano poslednjim inovacijama i tehnologijom, Aloxxi će razbiti dosadašnje klišee u bojama za kosu. Radujemo se ponudi koju smo spremili za distributere i salone koja se bazira na osećaju za ličnu uslugu i komunikaciju, što obično izostane na današnjem tržištu“, rekao je Džordž Šefer ističući da je njihovoj kompaniji boja više od formule, ona je zapravo ličnost.

Njihovi proizvodi daju profesionalcima alat za stvaranje, a klijentima boju koja se ističe i bolje definiše njihovu ličnost. Pored toga Aloxxi International ponovo u industriju vraća ličnu uslugu. Radeći jedan na jedan sa distributerima, salonima i frizerima, Aloxxi će predstaviti jak edukativni program, program podrške salonima i dati mogućnost praktične primene, praćen reklamnom i PR kampanjom. Aloxxi Colour i Colour Care proizvodi su dostupni u bolje snabdevenim salonima širom sveta, a podršku u pogledu distribucije na tržištu Srbije pruža kompanija PRIMAX DOO.

Editors choice