5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Američka kompanija Aloxxi International je prvi put na domaćem tržištu u beogradskom hotelu “Best Western” predstavila ekskluzivni program za bojenje i negovanje kose.

Osnivač kompanije “OPI” – čuvenog svetskog lidera u profesionalnoj nezi noktiju – Džordž W. Šefer je izgradio brend kroz svoju strast i smisao za posao. Upravo je tako postao svestan potreba za uvođenjem inovacija u svet profesionalnih boja za kosu. On je iskoristio talenat, iskustvo i posvećenost da na najbolji način približi “Aloxxi International” ne samo industriji za negu kose, već i krajnjim potrošačima. “Volim boje. To je tako jednostavno! Nakon što je OPI Products Inc. postao gigant u industriji lepote, ulazak u industriju profesionalnih boja za kosu je prirodno, bio sledeći korak“, objašnjava Džordž Šefer, direktor kompanije Aloxxi International.  Uvođenjem inovacija uz unapređene formule dobijeni su proizvodi koji predstavljaju savršenu mešavinu sastojaka i kompleksa čiji je cilj da zaštite, hrane i  oporave bojenu kosu, a istovremeno pruže bogate pigmente za krajnje rezultate koji će vas oduševiti.

DSCI0056 1024x768 Aloxxi: Boja vaše kose je njihova jedina zapovest

Ona je već isprobala Aloxxi farbe za kosu - Milica Milša i Džordž Šefer

Aloxxi farbe imaju biljnu osnovu, nisku koncentraciju amonijaka, kristalizovane mikro pigmente koji daju veći molekulski sastav boje, UV filtere koji štite kosu od sunca i polimere, a ne sadrže parabene. Obogaćene su maslinovim i avokado uljem. Pored farbi za kosu u ponudi su Aloxxi toneri ili polutrajne boje koje ne sadrže amonijak. Kada su u pitanju preparati za negu kose, Aloxxi šamponi i kondicioneri su bogati maslinovim, avokado uljem, hidrolizovanim keratinom i svilenim aminokiselinama, a ne sadrže sulfate, parabene i soli.

Aloxxi proizvodi 1024x687 Aloxxi: Boja vaše kose je njihova jedina zapovest

Farbe za kosu više nisu samo broj, već i ličnost

“Unoseći preko 30 godina strasti u boje za kosu, upoznaćemo frizere sa novim načinom komunikacije i stvaranjem prelepe boje. Inspirisan svojim nasleđem, koje je modernizovano poslednjim inovacijama i tehnologijom, Aloxxi će razbiti dosadašnje klišee u bojama za kosu. Radujemo se ponudi koju smo spremili za distributere i salone koja se bazira na osećaju za ličnu uslugu i komunikaciju, što obično izostane na današnjem tržištu“, rekao je Džordž Šefer ističući da je njihovoj kompaniji boja više od formule, ona je zapravo ličnost.

Njihovi proizvodi daju profesionalcima alat za stvaranje, a klijentima boju koja se ističe i bolje definiše njihovu ličnost. Pored toga Aloxxi International ponovo u industriju vraća ličnu uslugu. Radeći jedan na jedan sa distributerima, salonima i frizerima, Aloxxi će predstaviti jak edukativni program, program podrške salonima i dati mogućnost praktične primene, praćen reklamnom i PR kampanjom. Aloxxi Colour i Colour Care proizvodi su dostupni u bolje snabdevenim salonima širom sveta, a podršku u pogledu distribucije na tržištu Srbije pruža kompanija PRIMAX DOO.

Editors choice