Ljubitelji mode u Beogradu su 18. oktobra u Radisson Blu Old Mill hotelu mogli da uživaju u pravom modnom spektaklu. Na glamurozan način visoka moda se ušetala na beogradske modne piste i svim poklonicima modnog dizajna i trenodva donela pravo stilsko iskušenje. U velikom stilu jedno novo modno poglavlje u našem gradu je ispisao modni brend Amato.

amato beograd revija 3 Amato Fashion Show je doneo glamur i visoku modu u Beograd amato beograd revija 4 Amato Fashion Show je doneo glamur i visoku modu u Beograd

Jedna od vodećih modnih kompanija Murano Montenegro Crna Gora koja je krivac za najveće modne događaje na Balkanu u saradnji sa Sky Music Korporacijom, predstavila je velikog umetnika i dizajnera po prvi put u Beogradu, a njegovo ime je Furne One.

Svaka od predstavljenih kreacija je našla na oduševljenje kod publike, jer kada Furne One stvara, njegov modni dizajn se graniči sa čistom umetnošću.

furne one i milica pavlovic Amato Fashion Show je doneo glamur i visoku modu u Beograd

Kao što i ispred samo brenda kažu – Amato kolekcije predstavljaju slavu žene kao izražajne, tvrdoglave i neobične. Uz ogromno samopoštovanje i samopouzdanje, koja  uživa u svojoj moći i ženstvenosti.  Mešavina bogatih tekstura i raskošnih materijala sa akcentom na luksuzne detalje, zaštitni su znak ovog umetnika koji inspiraciju pronalazi u romantičnim Šekspirovim pričama.

amato beograd revija 2 Amato Fashion Show je doneo glamur i visoku modu u Beograd amato beograd revija Amato Fashion Show je doneo glamur i visoku modu u Beograd

Amatno nose najveće zvezde današnjice: Hajdi Klum, Keti Peri, Dženifer Lopez, Niki Minaž, Šakira, Nikol Šerzinger i Amber Rouz. 

Prihod od kupovine karata za ovu modnu reviju otišao je u humanitarne svrhe za pomoć unesrećenima u poplavama koje su zadesile našu zemlju ove godine.

Posetite sajt Amato i Facebook stranicu

Comments