Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Ljubitelji mode u Beogradu su 18. oktobra u Radisson Blu Old Mill hotelu mogli da uživaju u pravom modnom spektaklu. Na glamurozan način visoka moda se ušetala na beogradske modne piste i svim poklonicima modnog dizajna i trenodva donela pravo stilsko iskušenje. U velikom stilu jedno novo modno poglavlje u našem gradu je ispisao modni brend Amato.

amato beograd revija 3 Amato Fashion Show je doneo glamur i visoku modu u Beograd amato beograd revija 4 Amato Fashion Show je doneo glamur i visoku modu u Beograd

Jedna od vodećih modnih kompanija Murano Montenegro Crna Gora koja je krivac za najveće modne događaje na Balkanu u saradnji sa Sky Music Korporacijom, predstavila je velikog umetnika i dizajnera po prvi put u Beogradu, a njegovo ime je Furne One.

Svaka od predstavljenih kreacija je našla na oduševljenje kod publike, jer kada Furne One stvara, njegov modni dizajn se graniči sa čistom umetnošću.

furne one i milica pavlovic Amato Fashion Show je doneo glamur i visoku modu u Beograd

Kao što i ispred samo brenda kažu – Amato kolekcije predstavljaju slavu žene kao izražajne, tvrdoglave i neobične. Uz ogromno samopoštovanje i samopouzdanje, koja  uživa u svojoj moći i ženstvenosti.  Mešavina bogatih tekstura i raskošnih materijala sa akcentom na luksuzne detalje, zaštitni su znak ovog umetnika koji inspiraciju pronalazi u romantičnim Šekspirovim pričama.

amato beograd revija 2 Amato Fashion Show je doneo glamur i visoku modu u Beograd amato beograd revija Amato Fashion Show je doneo glamur i visoku modu u Beograd

Amatno nose najveće zvezde današnjice: Hajdi Klum, Keti Peri, Dženifer Lopez, Niki Minaž, Šakira, Nikol Šerzinger i Amber Rouz. 

Prihod od kupovine karata za ovu modnu reviju otišao je u humanitarne svrhe za pomoć unesrećenima u poplavama koje su zadesile našu zemlju ove godine.

Posetite sajt Amato i Facebook stranicu

Editors choice