Bijonse (Beyoncé) i Džon Ledžend (John Legend) pridružili su se poznatim ličnostima koje zahtevaju izrazitu promenu američkih zakona vezanih za oružje. Pevači su se uključili u A-listu američkih glumaca, muzičara i komičara koji su, zajedno sa Vilom Farelom (Will Ferrell) i Džejmijem Foksom (Jamie Foxx), putem snimka pozvali svog predsednika da izvrši promene vezane za legalizaciju oružja u Americi.

Slika 279 Američke zvezde u borbi protiv oružja

Slavne ličnosti u borbi protiv nasilja

Nakon stravičnog zločina koji je nedavno počinio dvadesetogodišnji Amerikanac u jednoj osnovnoj školi, veliki broj dece izgubio je život. Ljudi iz celog sveta bili su zaprepašćeni i ogorčeni. Upravo ovaj stravičan događaj jedan je od razloga zbog kog su se slavni umetnici skupili i odlučili da izraze svoje mišljenje, kao i da pozovu građane da se svim silama bore protiv ovakvih vrsta nasilja.

Video slavnih zvezda objavljen je na sajtu Demand A Plan, a možete ga pogledati i u nastavku.

Izvor fotografije: sofurious.com


Kristina Bijelić studira na Fakultetu za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: “Believe in your dreams!”.

Comments