Ana Ivanović, nacionalna ambasadorka UNICEF-a od 2007. godine, potpisala je produženje ugovora o saradnji sa UNICEF-om u Srbiji.

“Počastvovana sam što nastavljam saradnju sa UNICEF-om u Srbiji i što pružam svoj doprinos ostvarivanju prava za svako dete. Volim decu i znam koliko ljubavi, brige i zaštite je potrebno da bi deca rasla i bila srećna. Moj fokus će biti na podršci UNICEF-ovim inicijativama koje se bave prevencijom nasilja, obrazovanjem i osnaživanjem devojčica da prave izbore za sebe – izbore koji utiču na njihovo detinjstvo i njihovu budućnost”, rekla je Ana Ivanović.

ana ivanovic i michel saint lot 1 Ana Ivanović: Borim se za obrazovanje, prevenciju nasilja i osnaživanje devojčica

Michel Saint-Lot, direktor UNICEF-a u Srbiji, izrazio je zadovoljstvo nastavkom partnerstva.

“Privilegija je imati Anu Ivanović za nacionalnu ambasadorku UNICEF-a. Tokom naše destogodišnje saradnje, Ana je pokazala posvećenost deci. Svih ovih godina pružala je dragocenu podršku programima zaštite dece od nasilja i obrazovanja. Svojim ličnim donacijama pružila je pomoć i deci u vanrednim situacijama. Srećni smo što nastavljamo partnerstvo koje će obuhvatati zaštitu dece od nasilja, pogotovu rodno zasnovanog nasilja, i osnaživanje devojčica kroz obrazovanje da mogu da dostignu svoje potencijale”, izjavio je Michel Saint-Lot, direktor UNICEF-a u Srbiji

ana ivanovic i michel saint lot Ana Ivanović: Borim se za obrazovanje, prevenciju nasilja i osnaživanje devojčica

Tokom posete UNICEF-u, Ana je imala je priliku i da se upozna sa Afšan Kan, regionalnom direktorkom UNICEF-a za Evropu i Centralnu Aziju, sa kojom je razgovarala o radu UNICEF-a u Srbiji i Regionu, i narednim koracima koji će se preduzimati da bi svako dete ostvarilo sve svoje potencijale.

ana ivanovic afsan kan i michel saint lot Ana Ivanović: Borim se za obrazovanje, prevenciju nasilja i osnaživanje devojčica
Comments