“Važno je da deca od najranijeg perioda nauče da dele, da pomognu drugarima u nevolji, da razviju empatiju. Deca najbrže uče upravo u najranijem uzrastu i važno je da u tom dobu kroz igru i učenje, steknu navike koje će im ostati za ceo zivot. Nastojim da dam dobar primer kao vrhunski sportista i javna ličnost. Uživam da učestvujem u radionicama, da razgovaram sa njima i da im prenesem najznačajnije vrednosti koje sam stekla i kojima se lično rukovodim. Ličnim donacijama sam direktno i podržala program prevencije nasilja u školama, kao i programe pomoći u vanrednim situacijama”, izjavila je naša najtrofejnija teniserka.

UNICEF u Srbiji i Wannabe Magazine već godinu dana sprovode kampanju “WannaGive – jer je tuđa sreća i moja sreća” sa ciljem promovisanja humanosti i lepote davanja. Ambasadori UNICEF-a i poznati glumci, muzičari i TV lica, poput Nebojše Glogovca, Nataše Miljković, Aleksandra Radojičića, Jelene Gavrilović, Bojana Perića i drugih, govorili su, kroz seriju video intervjua, o značaju darivanja, solidarnosti i altruizmu.

Ukoliko i vi želite da nas podržite kroz redovne mesečne donacije i priključite se brzorastućem Klubu prijatelja UNICEF-a, pošaljite SMS sa sadržajem “100” ili “200” na broj 9656. Detaljnije o Klubu prijatelja UNICEF-a pročitajte ovde.

Ana Ivanović Pomaganje drugima nije povezano sa bogatstvom 1 Ana Ivanović: Pomaganje drugima nije povezano sa bogatstvom
Comments