adidas je predstavio novi film “I’m Here to Create” (“Tu sam da stvaram”) kao deo poglavlja brenda Sport16. Film predstavlja realne priče sportistkinja širom sveta koje su svojom kreativnošću prevazišle izazove, prkosile ustaljenim pravilima, izrazile sebe i eksperimentisale u ime sporta. Bez napisanog scenarija, celokupan sadržaj filma je preuzet sa društvenih mreža poznatih sportistkinja koje su na ovim platformama pokazale svoju definiciju kreativnosti u sportu.

ana here to create 1 Ana Ivanović u novom adidas filmu I’m Here to Create”

Svoju borbu ka uspehu, kroz film „I’m Here to Create”, sa svetom je podelila i naša talentovana teniserka Ana Ivanović. Odrastajući u bombama razorenom gradu, Ana nije prihvatala ono što je sudbina stavljala pred nju. Na kreativan način, kroz različita prilagođavanja uspela je da trenira i pronađe pravi put, sve dok nije postala globalna teniska zvezda, kakva je i danas.

Film možete pogledati na videu:

Ani su se pridružile i Saša Diđulijan (Sasha DiGiulian), uspešna sportistkinja u svetu sportskog penjanja, Karli Klos (Karlie Kloss), supermodel i Adrien Mišler (Adriene Mishler), poznata joga instruktorka.

Film „ I’m Here to Create“ je prikazan u više od 50 zemalja sveta, a biće i deo velikih sportskih i kulturnih događaja, kao što su UEFA Liga šampiona, Gremi i Brit nagrade i dodela Oskara.

ana here to create 3 Ana Ivanović u novom adidas filmu I’m Here to Create”

Pratite temu koristeći haštag  #heretocreate na društvenim mrežama Twitter, Instagram i Facebook, a za više informacija posetite sajt.

Comments