Odlazak kod frizera je mnogim ženama omiljena aktivnost, a bez ovakve “seanse” makar jednom nedeljno čini se da nije moguće zamisliti život. Međutim, šta kada su okolnosti takve da ne možeš kod frizera, a da ipak želiš savršenu frizuru? Naravno, za svoj izgled se moraš pobrinuti sama, ali u ovom slučaju uvek nastupa ono čuveno pitanje – šta zaboga da radim sa kosom?! Još ako si, poput mene recimo, nespretna za bilo šta drugo osim za pranje i sušenje kose, problem je utoliko veći.

Jedna od naših omiljenih blogerki, Anastasija Đurić, sigurno ti može poslužiti kao sjajna inspiracija. Budući da je nova mama, definitivno više nema toliko slobodnog vremena za odlazak u frizerski salon kao ranije, te se okrenula samostalnom stilizovanju kose, kod kuće. Faktor slobodnog vremena ponovo ima presudnu ulogu (zbog obaveza oko bebe), ali uz uređaje koji se koriste brzo i lako, ona i dalje postiže da ima uvek savršeno stilizovanu frizuru (na čemu joj zavidimo).

Dakle, tajna je u uređaju i, u redu, poznavanju svoje kose i malo veštine.

O onim pravim uređajima koje će tvoja kosa obožavati ne moraš da brineš, jer u Philips ponudi proizvoda za stilizovanje kose sigurno možeš pronaći onaj odgovarajući. Anastasija je isprobala nekoliko njih i već pronašla svoje favorite!

DryCare Advanced fen za kosu garantuje brže sušenje kose uz nižu temperaturu i samim tim manju opasnost od oštećenja, zahvaljujući sjajnoj ThermoProtect tehnologiji. Ovaj fen ima šest različitih opcija za podešavanje temperature i brzine sušenja što znači da ga možeš u potpunosti prilagoditi svojoj kosi kako bi je zaštitila, ali i dalje postigla rezultate kao u frizerskom salonu! Nakon feniranja, kosa je sjajna i glatka, a tvoja frizura baš onakva kakvu si želela!

anastasija djuric philips Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Ukoliko preferiraš uvijenu kosu, isprobaj jedan od dva StyleCare Sublime Ends uvijača za kosu koja se razlikuju po širini i samim izgledu lokni koji postižu. Ono što im je zajedničko jeste da je reč o prvim uređajima za uvijanje kose koji prilikom uvijanja štite krajeve zahvaljujući SplitStop tehnologiji – optimalnoj kombinaciji toplote i trenja (temperatura je konstantna i ravnomerna tokom celog stilizovanja, a trenje se sprečava zahvaljujući keramičkoj cevi). Keramika je obogaćena keratinom koji štiti i neguje kosu, omogućavajući loknama da budu lake i meke. 

anastasija djuric philips 2 Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

StyleCare Sublime Ends uvijač sa užom cevi se zagreva za 60 sekundi, do 200 stepeni, a na raspolaganju ti je 8 podešavanja temperature kako bi se ona prilagodila tvojoj kosi, a da je ne ošteti. Uvijač sa širom cevi se zagreva za 45 sekundi do temperature od 210 stepeni i nudi 9 podešavanja temperature. Oba uvijača su praktična i laka za korišćenje pa ćeš vrlo brzo stići do savršenih lokni!

anastasija djuric philips 3 Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Koja frizura je tvoj izbor za užurbanu jesen? Da li više voliš ravnu ili uvijenu kosu? Šta god da biraš, Philips ti pomaže da svoju ideju sprovedeš brzo, lako i baš onako kako si zamislila!

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Comments