Androgeni model, Andrej Pejić je postao veoma popularan pokazujući neverovatnu raznovrsnost u modelingu, noseći i muške i ženske komade. Ali, za najnoviji broj “Dossier Journal” ostavio je svoju čuvenu ženstvenost po strani. Umesto svog uobičajenog menjanja pola, ovaj model je sasvim muževan pred kamerom Endrua Kajkendala (Andrew Kuykendall). Na snimku se, sa ženskom koleginicom, grči i presavija po hotelskoj sobi, usled pijane vrtoglavice i u oblaku dima cigareta. Nepotrebno je isticati, izgleda više nego seksi.

AndrejPejic Dossier01 Andrej Pejić za Dossier Journal AndrejPejic Dossier02 Andrej Pejić za Dossier Journal AndrejPejic Dossier03 Andrej Pejić za Dossier Journal AndrejPejic Dossier04 Andrej Pejić za Dossier Journal AndrejPejic Dossier06 Andrej Pejić za Dossier Journal

Kristina Grabež je marketing guru i melanholična Beograđanka koja voli da zagrebe u svaku umetnost. Možete je videti kako svakodnevno šparta od izložbi slika do koncerata i pozorišnih predstava, balansirajući svoju džigljavu malenkost na ultratankim dvanaesticama. Njen svojevrstan pristup modi gospođica deli sa svetom na blogu Modern Giraffe.

Comments