Stručnjaci veruju da je za prvi sastanak, između ostalog, veoma bitna odevna kombinacija koju ste izabrali. Iako toga niste svesni, ona dosta otkriva o vašoj ličnosti. Složićete se da je na tom prvom sastanku, prvi utisak koji steknete o njemu ili on o vama, u stvari najvažniji. Pitali smo vas, koji je vaš izbor garderobe za prvi sastanak sa dečkom/devojkom. Reklo bi se da je klasika u prednosti. Evo i vaših odgovora.

anketa 1 Anketa: Odevna kombinacija za prvi sastanak

Verovali ili ne, izbor garderobe mnogo otkriva o vama

Zimi je to svilena košulja i uske crne farmerice, a leti ženstvena haljina u stilu pedesetih i sandale. Po potrebi, neki dobar blejzer ili interesantan nakit. (Maja, 21)

Uske pantalone, košulja sa džemperićem i visoke potpetice. (Lea, 21)

Volim opuštene kombinacije, pantalone, baletanke i eventualno neka jaknica. (Jelena, 21)

Za takvu priliku volim da obučem nešto klasično i jednostavno. Pre svega da meni u tome bude prijatno. (Aleksandar, 22)

Lepršava haljinica i platforme. Svedeno, ali zanimljivo. (Maja, 23)

Pre svega želim da se ja osećam prijatno u tome. Mislim da kao muškarac ne mogu toliko da pogrešim u izboru, a nadam se da neće ni ona. (Miloš, 24)

Oblačim nešto jednostavno čemu mogu da dodam i nakit, a da to ne izgleda napadno. (Milica, 19)

Hmm, zavisi koje je doba godine. Zimi samo želim da mi bude toplo, a leti je to neka košulja i džins. (Stefan, 22)

Definitvno biram belu košulju i uske farmerke. Ni u čemu ne volim da preterujem, pa su tako i šminka i nakit za takvu priliku što svedeniji. Manje je više. (Ivana, 19)

Za dnevnu varijantu biram lepršavu haljinicu i ravne sandale, a za večernju pantalone, košulju i platforme. U tome se ja osećam i lepo i prijatno i to mi je najvažnije. (Marija, 20)

Izvori fotografija:smedia.rs, globalfashionreport.com


Aleksandra Dejanović je studentkinja novinarstva, uvek nasmejana i pozitivna. Obožava kafenisanje sa prijateljima i čvrsto veruje da se sve dešava sa razlogom.

Comments