Kao i uvek, Anna Wintour ima poentu za neke modne trendove. Iako nema nijednu društvenu mrežu (barem da mi znamo), ostavlja gomilu fanova iste da traže i očekuju više kada je ona u pitanju. Kada odluči da određenom magazinu da intervju, svi se hvatamo za svaku reč koju kaže i odmah pravimo male beleške samo zbog njenih saveta. Naravno, kao i do sad, najnoviji video Vogue serija Go Ask Anna nije izuzetak.

Jedan od najboljih odgovora Wintourove nas je posebno zaintrigirao. Kada su je upitali o glavnim trendovima sezone, ona je dala osam potpuno različitih trendova za koje ona smatra da će biti dominantni u proleće/leto 2020. kolekcijama koje se polako prikazuju. Treba imati u vidu da Wintourova doslovno ima uvek mesto u prvom redu na svakoj mogućoj reviji, tako da uvek verujemo onome što ona kaže.

Ona je istakla ravne cipele, trench kapute i odeću sa vezom – ali da bi saznala još više, pogledaj ostatak teksta da saznaš koji su predstojeći najveći trendovi 2020. godine po mišljenju Anne Wintour.

Ravne cipele

Jedna od najvećih svetskih modnih kuća Chanel je u svoju reviju uključila ravne cipele za predstojeću proleće/leto 2020. sezonu. Naravno, tu ima mnogo modela, ali koji god da odabereš nećeš pogrešiti.

Odeća sa vezom

Nije ti potrebna Ermanno Scervino kreacija da bi ponela neki komad garderobe koji na sebi ima vez, ali ovo je svakako trend na koji treba da obratiš pažnju. Neće ti nimalo škoditi da imaš neki ovakav komad odeće.

Trench kaputi

Kada su u pitanju trench kaputi, to je jednostavno investicija koju praviš jednom na svakih par godina. On je trenutno mnogo popularan, a možeš ga kombinovati kako god želiš i lako se uklapa u skoro svaki svakodnevni outfit.

Comments