Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Kao i uvek, Anna Wintour ima poentu za neke modne trendove. Iako nema nijednu društvenu mrežu (barem da mi znamo), ostavlja gomilu fanova iste da traže i očekuju više kada je ona u pitanju. Kada odluči da određenom magazinu da intervju, svi se hvatamo za svaku reč koju kaže i odmah pravimo male beleške samo zbog njenih saveta. Naravno, kao i do sad, najnoviji video Vogue serija Go Ask Anna nije izuzetak.

Jedan od najboljih odgovora Wintourove nas je posebno zaintrigirao. Kada su je upitali o glavnim trendovima sezone, ona je dala osam potpuno različitih trendova za koje ona smatra da će biti dominantni u proleće/leto 2020. kolekcijama koje se polako prikazuju. Treba imati u vidu da Wintourova doslovno ima uvek mesto u prvom redu na svakoj mogućoj reviji, tako da uvek verujemo onome što ona kaže.

Ona je istakla ravne cipele, trench kapute i odeću sa vezom – ali da bi saznala još više, pogledaj ostatak teksta da saznaš koji su predstojeći najveći trendovi 2020. godine po mišljenju Anne Wintour.

Ravne cipele

View this post on Instagram

Im in SHOE HEAVEN ✨ ———————————- Guten Morgen liebe Instas, Eine gefühlte Ewigkeit bin ich um diese Klassiker von Chanel herumgeschlichen und habe sie mir nun endlich gegönnt, bleibt die Frage offen wann ich sie zum ersten Mal trage, da bin ich sehr pingelig, am liebsten würde ich diese Schönheiten in die Vitrine stellen und anschmachten 🙈😅 bei Schuhen war ich übrigens bisher immer etwas skeptisch ob es sich lohnt dafür soviel Geld auszugeben, diese bekommen ja leider eher Verschleißerscheinungen im Gegensatz zu Taschen. Habt ihr high end Schuhe auf eurer Wunschliste stehen? ————————————————- . . . . . #chanel#cocochanelshoes#chanelflats#chanelballerina#chanelballerinas#ccbrooch#chanelbrosche#chanelaccessories#shoeoftheday#flatsoftheday#shoeflatlay#chaneladdicted#fashionlover#fashionista#fashiondiaries#cozyknits#autumn#saturday#weekendvibes#classicchanel#chanelparis#neutralshoes#neutrallove

A post shared by Misses Clementi (@missesclementi) on

Jedna od najvećih svetskih modnih kuća Chanel je u svoju reviju uključila ravne cipele za predstojeću proleće/leto 2020. sezonu. Naravno, tu ima mnogo modela, ali koji god da odabereš nećeš pogrešiti.

Odeća sa vezom

Nije ti potrebna Ermanno Scervino kreacija da bi ponela neki komad garderobe koji na sebi ima vez, ali ovo je svakako trend na koji treba da obratiš pažnju. Neće ti nimalo škoditi da imaš neki ovakav komad odeće.

Trench kaputi

Kada su u pitanju trench kaputi, to je jednostavno investicija koju praviš jednom na svakih par godina. On je trenutno mnogo popularan, a možeš ga kombinovati kako god želiš i lako se uklapa u skoro svaki svakodnevni outfit.

Editors choice