Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

En Hetavej (Anne Hathaway) se u editorijalu za septembarsko izdanje magazine “Interview” transformisala u gotik heroinu. Stilista Karl Templer je poznatu holivudsku glumicu obukao u odeću kuća Nina Ricci, Gucci, Dolce & Gabbana i Tom Ford, a fotografski duo Mert & Markus (Mert & Marcus) su dočarali mračnu, romantičnu atmosferu kroz dramatične crno-bele fotografije.

175 Anne Hathaway za Interview   septembar 2011. 243 Anne Hathaway za Interview   septembar 2011. 334 Anne Hathaway za Interview   septembar 2011. 429 Anne Hathaway za Interview   septembar 2011. 528 Anne Hathaway za Interview   septembar 2011. 626 Anne Hathaway za Interview   septembar 2011.
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)


Editors choice