5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

La Prairie Anti-Aging kolekcija je moćna, višenamenska kolekcija koja presreće i sprečava… obnavlja i održava… oporavlja kožu bez obzira na godine.

Dve regije na licu gde se bore prvo razvijaju su oči i usne. Ne samo da je tu koža veoma tanka i samim tim podložna oštećenjima zbog negativnih spoljašnjih uticaja, ta područja su takođe sklona gubitku volumena i stvaranju bora kako starimo. Rešenje za ove probleme je upotreba preventivnih i reparativnih tretmana. Anti-Aging Eye and Lip Contour Cream i Anti-Aging Eye and Lip Perfection à Porter su odgovori.

Oči i usne govore o godinama. Dajte im nešto zanimljivo da kažu.

Anti-aging eye and lip contour cream 

La Prairie Anti Aging Eye and Lip Perfection à Porter 2 Anti Aging Eye i Lip Perfection à Porter

Anti-Aging Eye i Lip Perfection à Porter

Unapredite svoju rutinu lepote sa višenamenskim proizvodom Anti-Aging Eye and Lip Contour Cream, bogata, visokohidratantna formula dizajnirana da tretira osetljivu zonu oko očiju i usana.

Patentirani kompleks aminokiselina momentalno popunjava bore i udubljenja u zoni oko očiju po principu “lipo-punjenja”. Nadutost i tamni kolutovi se povlače, dok kompleks protiv neujednačenja pigmentacije sprečava buduće stvaranje fleka. Što se tiče usana, sastojci inspirisani prirodom deluju kao magija, glačaju kožu oko usana i pružaju joj mlađi, svežiji izgled. Krajnji rezultat: linije i bore su popunjene, nazo-labijalni nabori su poravnati a koža dobija svoj potrebni volumen i vlagu.

Anti-aging eye and lip perfestion a porter 

Tretirajte vaše oči i usne bez obzira gde se nalazite sa “on-the-go” proizvodom Anti-Aging Eye and Lip Perfection à Porter. Dizajniran sa dvostrukom funkcijom u savršenom šik proizvodu sa dve pregrade: krem gel za zonu oko očiju i balzam za usne. Ovaj elegantni aksesoar je obavezan u svakoj prilici.

Inovativna formula popunjava linije i bore a istovremeno otklanja tragove umora i starenja. Pored toga, morski i biljni ekstrakti ispravljaju vidljive znake starenja i smanjuju pojavu tamnih kolutova ispod očiju.

Za usne, esencijalna biljna ulja i hijaluronska kiselina vraćaju punoću i sprečavaju isušivanja.

 

Editors choice