Antonis Remos (Αντώνης Ρέμος), trenutno najpopularniji i najtiražniji grčki muzičar, 1. juna ekskluzivno nastupa u Sava Centru!

Reč je o pevaču koji se pojavio 1995. godine, kada je kao anonimni mladić iz Soluna zapevao u Atini rame uz rame sa velikim grčkim zvezdama. To je bilo dovoljno da mu “Sony BMG Greece” odmah ponudi ugovor, a već sledeće godine objavio je album koji se prodao u milionskom tiražu. I naredni albumi mu dostižu platinumske tiraže. Period najveće slave bila je 2003. godina tokom koje je Adonis, zajedno sa još pet umetnika, organizovao turneju po Grčkoj, koja je trajala 45 dana sa 45 koncerata.

U Grčkoj važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca i velikog osvajača ženskih srca. Kako kaže, voli da ga ljudi cene i pamte po muzici koju stvara. Pesme su mu ljubavne, od kojih su mnoge i autobiografske koje peva sa posebnom emocijom koju publika prepoznaje.

Antonis Remos foto4 Antonis Remos: Koncert u Sava Centru

1. juna ekskluzivno nastupa u Sava Centru

Ovo mu je treći nastup u Beogradu, za njega, divnom gradu u kom ima mnogo prijatelja: košarkaški selektor Dušan Ivković, košarkaši Vlade Divac, Žarko Paspalj i Dejan Bodiroga, kao i pevačica Tijana Dapčević sa kojom je i snimio duetsku pesmu “Zagrljaj”.

S njegovim velikim hitovima Srbija je upoznata, budući da su mnogi naši pevači obradili njegove pesme.

Antonis Remos obećava odličnu atmosferu i nezaboravno veče puno emocija!

Comments