Sa dolaskom letnjih vrućina i sunčanih dana, misli nam sve češće lutaju ka obalama mora, peskovitim plažama okruženim maslinama, talasima koji udaraju o stene, mirisu mora, bistroj vodi i kosi punoj soli. Razmišljamo o Mediteranu, njegovom moru, laganoj hrani i specifičnom mirisu kože kada tek izađemo iz vode.

Voleli bismo da uvek sa sobom nosimo sve te mirise i osećaje, jer vreme odmora, koliko god trajalo, nikada nije dovoljno dugo. Zato Mediteran možete uvek nositi sa sobom uz Apivita Bee My Honey liniju. Ona je jedinstvena po tome što objedinjuje slatkoću meda, sveže izvađenog iz košnice, zajedno sa jedinstvenom mediteranskom prirodom. Bee My Honey liniju čine gel za tuširanje, mleko za telo i toaletna voda sa jedinstvenim očaravajućim mirisom.

IMG 1385 Slatkoća meda i lepota Mediterana spojile su se u ovoj jedinstvenoj liniji kozmetike koju će vaša koža voleti

U čemu je tajna Bee My Honey linije?

Apivita je već prepoznatljiva kao grčki brend koji insistira na prirodnim sastojcima. Svi proizvodi sadrže najkvalitetnije sastojke iz grčke prirode, koji su delotvorni na različitim tipovima kože, i objedinjeni uz pomoć najsavremenijih tehnologija u kozmetici. Tako dobijate proizvode sa 97% prirodnih sastojaka koji gode koži i hrane je na najbolji mogući način.

Nega kože ne podrazumeva samo mazanje krema, seruma i vitamina. Potpunu negu ćete postići ukoliko obraćate pažnju na sve sastojke koje nanosite na svoju kožu. I te kako je važno da i vaš gel za tuširanje, mleko za telo i toaletna voda koje koristite prijaju koži i daju joj ono što je potrebno – bez isušivanja i iritacija.

Upravo u tome je tajna ove linije – ona nam govori da kožu moramo uvek negovati kako bi bila mekana, sjajna, čista i zaštićena. Kada kupujemo ovakve proizvode najmanje obraćamo pažnju na to da li oštećuju i isušuju kožu. Koliko puta ste osetili da vam je koža posebno suva nakon tuširanja, upravo zbog nanošenja pogrešne kupke? Ili kada redovno mažete mleko za telo, ali ne primećujete da vam je koža mekša i da stvarno upija hranljive materije? Čak i pojedini parfemi i toaletne vode mogu izazvati iritiraciju svojim sastojcima, naročito ukoliko je vaša koža osetljiva.

Kako bi nega bila potpuna, najbolje je upotrebljavati sastojke koji će je negovati u svakom smislu. Skin care rutina ne svodi se samo na jutarnju i večernju negu, skin care podrazumeva sve što nanosite na svoju kožu. Nemojte zanemarivati uticaj proizvoda koje koristite svakodnevno, a ti proizvodi su upravo gelovi za tuširanje, mleka za telo i toaletne vode.

Bee My Honey uniseks toaletna voda

Uz ovu originalnu formulu mirisaćete na leto kad god to poželite. Apivita je sakupila najlepše mirise iz prirode Mediterana i smestila ih u bočicu od 100 mililitara. Ukoliko volite citrusne, cvetne, osvežavajuće i delikatne mirise Bee My Honey toaletna voda će zasigurno biti pravi izbor za vas. 

Kako uopšte opisati ovaj miris? To nije nimalo lako, zato što se miris prilagođava vašoj koži i ima nekoliko tonova. Bazne note se sastoje od tonke (aromatične biljke koja raste u Južnoj Americi), pačulija i mošusa. Srednje note su sačinjene od cveta narandže, latica jasmina i meda lavande. Gornje note se sastoje od mandarine, limuna i ruzmarina. Svi ovi sastojci čine jednu prelepu kompoziciju mirisa koji se polako “otvaraju” jedan za drugim.

Toaletna voda ima prirodan i upečatljiv miris u kojem se naprosto oseća leto i to će zasigurno biti miris koji ćete uvek želeti da nosite na sebi.

IMG 1446 Slatkoća meda i lepota Mediterana spojile su se u ovoj jedinstvenoj liniji kozmetike koju će vaša koža voleti
IMG 1478 Slatkoća meda i lepota Mediterana spojile su se u ovoj jedinstvenoj liniji kozmetike koju će vaša koža voleti

Gel za tuširanje i mleko za telo iz srca Grčke

I gel za tuširanje i mleko za telo sačinjeni su od iste baze – meda od timijana i aloja vere. Lagana Apivita Bee My Honey kupka će vašu kožu učiniti mekanom i neće izazvati bilo kakvu vrstu iritacija. Pored osnovnih sastojaka u gelu za tuširanje nalaze se pantenol, infuzija hamamelisa, ekstrakt lavande, kao i ekstrakt propolisa. U sastavu nema alkohola i veštačkih mirisa i čak 97% sastojaka je sasvim prirodno

Nega kože tela počinje nanošenjem ove kupke, a nakon tuširanja preporučujemo da nanesete Apivita Bee My Honey mleko za telo – čime će rutina biti potpuna. Potrebno je da koži čitavog tela date jednaku količinu pažnje koju dajete i koži lica. Mleko za telo je, kao i ostatak linije, sastavljeno od većinski prirodnih sastojaka. Pored baze koju čine med timijana i gel iz aloje vere, u sastavu se nalaze: organska infuzija hamamelisa, pantenol, alfa-bisabolol, ekstrakt lavande, pčelinji vosak, ši puter, bademovo ulje i grčko maslinovo ulje.

IMG 1409 Slatkoća meda i lepota Mediterana spojile su se u ovoj jedinstvenoj liniji kozmetike koju će vaša koža voleti
IMG 1425 1 Slatkoća meda i lepota Mediterana spojile su se u ovoj jedinstvenoj liniji kozmetike koju će vaša koža voleti

Svi ovi sastojci sadrže vitamine, minerale i druge hranljive sastojke koji će nahraniti vašu kožu i zaštititi je na pravi način. Možemo reći da će ove Apivita proizvode vaša koža voleti jednako kao i mediteransko sunce.

Kako Apivita uzima najbolje iz prirode, tako prirodi i vraća. Zato su bočice u kojima se prodaju ovi proizvodi 100% reciklabilni, što znači da se bočica, čep i etiketa mogu reciklirati. Svi proizvodi su napravljeni od 50% recikliranog materijala. Pored toga što ćete negovati svoju kožu i na sebi nositi letnje mirise, doprinećete i očuvanju prirode.

Više informacija o Apivita proizvodima, Bee My Honey i drugim linijama možete pronaći na njihovoj Instagram stranici.

Fotografije: WANNABE Media

Comments