U određenim danima moja koža kao da ne želi da sarađuje sa mnom. Da budem sasvim fer, razumljivo je da ne želi u onim danima kada sam neispavana i pod stresom usled obaveza – ali, moram da pronađem način da joj i tada udovoljim, jer u današnjem vremenu ne mogu staviti pauzu na svoj aktivni život. Samim tim, u poslednjih nekoliko godina često sam se borila sa „lošim danima kože“, koji su nailazili kao posledica neadekvatne nege i savremenog stila života, ali sada sam uspela da stavim tačku na njih. Pitate se kako?

Odgovor je jednostavan – uz redovnu rutinu nege, u okviru koje koristim proizvode iz Apivita Beessential linije, Bessential dnevno ulje i Beessential noćni balzam. Ovi proizvodi nastali su spojem zaštitne snage propolisa i efikasnosti esencijalnih ulja, a verovali ili ne, samo tri kapi Beesential dnevnog ulja dovoljne su da zauvek promenite svoju kožu. Ukoliko ste skeptični, vreme je da vam otkrijem i kako je to zaista moguće.

U ČEMU LEŽI TAJNA BEESSENTIAL LINIJE PROIZVODA?

Jedinstvenu Beessential liniju čine 100% čisti, 100% prirodni i 100% koncentrovani multi-nutritivni eliksiri sa 0% vode, koji su 0% razređeni. Oni u okviru rutine nege deluju kao „magnet“ koji čuva negujuća i hidratantna svojstva dnevne kreme koju ćete naneti nakon njihovog korišćenja – a njihova moć leži u kombinaciji zaštitne snage propolisa koji ima antioksidativna i antibakterijska svojstva, moći pčelinjeg voska koji jača kožnu barijeru i pruža hidrataciju, efikasnosti biljnih ulja koja hidriraju i štite kožu od štetnih spoljašnjih uticaja i efikasnosti citrusnih, esencijalnih ulja koja našoj koži pružaju „energetsku dopunu“.

IMG 3689. scaled e1633336303641 Da li ste znali da vas samo tri kapi ovog proizvoda dele od toga da zauvek promenite svoju kožu?

ZAŠTO SU ULJA ZA LICE TAKO EFEKTNA I KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU ESENCIJALNIH I BILJNIH ULJA?

Efektivnost ulja za lice leži u njihovom jedinstvenom sastavu. Ona su bogata vitaminima, antioksidansima i masnim kiselinama – koji su zaslužni za ishranu, i pre svega hidrataciju naše kože. Ulja možete nanositi nakon seruma, čime ćete „zaključati njihov efekat“.

Za razliku od biljnih ulja, koja se dobijaju hladnim presovanjem iz semena – esencijalna ulja sadrže samu esenciju biljke, jer se dobijaju od semena, pupoljaka, kore, cveća, lišća, grančica, drveta, voća i korena, u procesu destilacije vodenom parom.

Takođe, suprotno od biljnih ulja, esencijalna ulja su isparljiva i odlikuju ih složena struktura i nebrojene funkcije, kao što su antibakterijska, antiinflamatorna i antivirusna funkcija. Esencijalna ulja jačaju imunitet, a povoljno utiču i na regulaciju naših hormona i umiruju naš organizam, dok su glavni ciljevi biljnih ulja, koja u sebi sadrže masne kiseline i vitamine A, D, E i K – pružanje podrške kožnoj barijeri, hidratacija i nega kože.

IMG 3753 scaled e1633336353898 Da li ste znali da vas samo tri kapi ovog proizvoda dele od toga da zauvek promenite svoju kožu?

KOJI PROIZVODI ČINE BEESSENTIAL LINIJU?

Beesential liniju čine dva ključna proizvoda – Beessential dnevno ulje, kao suplement za hidrataciju i jačanje kože, i Beessential noćni balzam koji služi kao dopuna za negu i jačanje kože.

Beessential dnevno ulje sačinjeno je od čak 100% sastojaka prirodnog porekla, a ono u sebi sadrži biljna ulja, skvalan, eterična ulja citrusa i propolis. Zahvaljujući svakom od ovih sastojaka, Beessential dnevno ulje pruža određenu dobrobit vašoj koži. Biljna ulja i skvalan jačaju barijeru kože, poboljšavaju obnavljanje ćelija i hidriraju kožu u dubljim slojevima, propolis pruža antioksidativnu i antibakterijsku zaštitu, a eterična ulja citrusa poboljšavaju prirodni, zdravi sjaj kože.

Beessential noćni balzam takođe odlikuju sastojci 100% prirodnog porekla – a ovaj balzam iz kompaktnog voska prelazi u nežno ulje za masažu. U njegovom sastavu nalaze se vakama alge, skvalani, biljna ulja, pčelinji vosak, propolis i eterična ulja citrusa i lavande. Svaki od ovih sastojaka ima svoju posebnu ulogu u nezi – pčelinji vosak zaslužan je za negu kože, vakama alge, skvalani i biljna ulja jačaju njenu barijeru i poboljšavaju obnavljanje ćelija, propolis pruža koži antioksidativnu i antibakterijsku zaštitu, a eterična ulja citrusa i lavande pružaju koži osećaj opuštanja i blagostanja tokom noći.

IMG 3686 scaled e1633336489282 Da li ste znali da vas samo tri kapi ovog proizvoda dele od toga da zauvek promenite svoju kožu?

U ČEMU LEŽI ZNAČAJ PROPOLISA, A U ČEMU JE ZNAČAJ PČELINJEG VOSKA?

Pčele su insekti koji u tišini obavljaju svoj posao, koji je za našu planetu i celokupno čovečanstvo daleko značajniji nego što smo toga možda svesni – a brend Apivita otkrio je značaj pčelinjih proizvoda i u okviru nege kože. Proizvode iz Beessential linije odlikuju prisustvo propolisa i pčelinjeg voska, a u nastavku vam otkrivam u čemu leži njihov značaj.

Ekstrakt propolisa, koji možemo pronaći u Beessential dnevnom ulju, odlikuje optimalni odnos između terpena i flavonoida, a on je poznat po svojim antioksidativnim i antimikrobnim aktivnostima. Sa druge strane, u Apivita Beessential noćnom balzamu nalazi se prirodni pčelinji vosak koji potiče od pčela iz roda Apis. On je zaslužan za prehranu kože u dubljim slojevima, a nudi joj i noćnu regeneraciju.

IMG 3760 scaled e1633336422776 Da li ste znali da vas samo tri kapi ovog proizvoda dele od toga da zauvek promenite svoju kožu?

KAKO IZGLEDA PRAVILNA RUTINA NEGE KOŽE BEESSENTIAL PROIZVODIMA?

Velika prednost Beessentials linije je činjenica da je ona namenjena ženama svih godina i svih tipova kože, te možete početi da je u okviru svoje skin care rutine primenjujete već sada – bez obzira na to koliko ste svećica na torti oduvali ove godine (a svi znamo da se dame ne pitaju za godine). Ono što je važno naglasiti je da ona nije namenjena trudnicama, kojima se ne preporučuje upotreba eteričnih ulja u visokim koncentracijama. U nastavku vam otkrivam kako izgleda ispravna Apivita skin care rutina, koja će izbrisati sve one „loše dane kože“.

Dnevna nega

Dnevnu negu započnite Apivita serumom po svom izboru, nakon kojeg ćete na lice naneti Apivita Beessentials dnevno ulje koje će svojim sastavom „zaključati“ efekte seruma. Dovoljne su samo tri kapi ulja, kako biste zauvek promenili svoju kožu! Ulje blagim pokretima utrljajte u kožu lica, a rutinu završite nanošenjem dnevne Apivita kreme za vaš tip kože. Kremu za sunčanje sa SPF faktorom nanesite tek nakon dnevnog ulja.

Noćna nega

Noćnu negu takođe započnite Apivita serumom po svom izboru, nakon kojeg ćete na lice naneti Apivita Beessential noćni balzam. Iako je ovaj balzam u formi kompaktnog voska, on će se pri nanošenju rastopiti u prijatno ulje za masažu lica – koje će regenerisati vašu kožu tokom noći.

Predlažem vam da svakog dana, bez obzira na to koliko je on stresan, tokom jutra i večeri za sebe odvojite barem 5 minuta – koliko vam je dovoljno za jednostavnu Apivita skin care rutinu. Tokom tih pet minuta pružićete odmor i regeneraciju ne samo svojoj koži, već i svom umu – što će rezultovati blistavim sjajem vaše kože, ali i poboljšanjem vaše unutrašnje energije.

IMG 3781 scaled e1633336549858 Da li ste znali da vas samo tri kapi ovog proizvoda dele od toga da zauvek promenite svoju kožu?

Prirodna kozmetika Apivita nastala je u srcu Mediterana, u Grčkoj, davne 1979. godine. U pitanju je prirodna nega lepote koja potiče od pčela u grčkoj prirodi. Poreklo ovih proizvoda je jako bitno, jer grčka priroda nudi odličan biodiverzitet, koji je posledica uređene i plodne zajednice pčela. Apivita nudi i linije za higijenu lica, hidrataciju kože, pilinge i maske za lice, kao i proizvode za higijenu i negu kose i tela.

Brend Apivita možete pratiti i na Instagramu, gde ćete biti u toku sa svim novitetima, ali i vrlo korisnim savetima u vezi sa temeljnom negom kože.

Comments