Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/3

Obožavaš Harry Potter franšizu? I dalje željno isčekuješ svoju sovu da ti donese pismo to jest poziv za Hogwarts? Oduvek si želela da učiš sve te strava čarobnjačke predmete? Sada i imaš priliku, kroz aplikaciju Harry Potter: Hogwarts Mystery.

Ova igrica je fantastična iz razloga što u svakom momentu dana možeš je uključiti na svom telefonu, bilo gde dok si na internetu. Izdvojiš pet do petnaest minuta kako bi se odmorila, iskulirala na kratko i odigrala svoje “lekcije” koje imaš da učiš u toj divnoj školi iz snova – Hogwortsu.

Sve počinje tako što napraviš svog lika u igrici, izabereš njegov izgled veoma slično kao u kompjuterskoj igrici SIMS, pa počinješ svoju školsku godinu. Sve se svodi na misteriju koja se nalazi u školi, misteriju pod nazivom cursed vaults (ukleti sefovi) koje otvaraš na svakoj godini u potrazi za tvojim nestalim bratom.

Svaka godina je podeljena na nekoliko etapa, i svaka etapa ima svoje dve lekcije na časovima kao što su charms, transfiguration, defense against the dark arts, potions, herbology, astronomy, history of magic, quidditch, care of magical creatures. 

Svake godine ti se otključava jedan ili dva nova predmeta koji se dobijaju, po uzoru na filmove i knjige kako su naši omiljeni likovi dobijali nove predmete.

Prisutni su takođe svi elementi naše omiljene škole u koju nismo imali priliku (nažalost) da pohađamo. Tu su svi profesori čiji je lik urađen po uzoru na one u filmu, pa imamo Dumbledore, Snapea, Flitwicka, McGonagall, Sprout itd. Takođe se tu nalaze i kućni duhovi koje viđamo i u filmovima, selo Hogsmeade, kao i Diagon Alley, Forbiden Forest, a od skoro u igrici možete i posedovati ljubimce, verovatno zahvaljujući uticaju filmova Fantastic Beasts. 

Editors choice