Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

1/3

Obožavaš Harry Potter franšizu? I dalje željno isčekuješ svoju sovu da ti donese pismo to jest poziv za Hogwarts? Oduvek si želela da učiš sve te strava čarobnjačke predmete? Sada i imaš priliku, kroz aplikaciju Harry Potter: Hogwarts Mystery.

Ova igrica je fantastična iz razloga što u svakom momentu dana možeš je uključiti na svom telefonu, bilo gde dok si na internetu. Izdvojiš pet do petnaest minuta kako bi se odmorila, iskulirala na kratko i odigrala svoje “lekcije” koje imaš da učiš u toj divnoj školi iz snova – Hogwortsu.

Sve počinje tako što napraviš svog lika u igrici, izabereš njegov izgled veoma slično kao u kompjuterskoj igrici SIMS, pa počinješ svoju školsku godinu. Sve se svodi na misteriju koja se nalazi u školi, misteriju pod nazivom cursed vaults (ukleti sefovi) koje otvaraš na svakoj godini u potrazi za tvojim nestalim bratom.

Svaka godina je podeljena na nekoliko etapa, i svaka etapa ima svoje dve lekcije na časovima kao što su charms, transfiguration, defense against the dark arts, potions, herbology, astronomy, history of magic, quidditch, care of magical creatures. 

Svake godine ti se otključava jedan ili dva nova predmeta koji se dobijaju, po uzoru na filmove i knjige kako su naši omiljeni likovi dobijali nove predmete.

Prisutni su takođe svi elementi naše omiljene škole u koju nismo imali priliku (nažalost) da pohađamo. Tu su svi profesori čiji je lik urađen po uzoru na one u filmu, pa imamo Dumbledore, Snapea, Flitwicka, McGonagall, Sprout itd. Takođe se tu nalaze i kućni duhovi koje viđamo i u filmovima, selo Hogsmeade, kao i Diagon Alley, Forbiden Forest, a od skoro u igrici možete i posedovati ljubimce, verovatno zahvaljujući uticaju filmova Fantastic Beasts. 

Editors choice