Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

TV TIME je nešto što će svaki fan serija imati na svom mobilnom telefonu!

S obzirom na to da većina gleda gomilu serija, i ne možemo uvek da ispratimo koja serija se kada emituje jer postoje pauze u sezoni po nedelju-dve, pa do mesec dana, koja serija ide u septembru kada kreću uglavnom sve nove sezone, koje su letnje serije itd. Ako imaš ovaj problem, aplikacija TV TIME je prava stvar za tebe.

Skineš aplikaciju na svoj telefon, registruješ se i baciš se na praćenje apsolutno svih serija koje gledaš. Dobra stvar kod ove aplikacije je što se deli u tri delaraspored šta nisi novo pogledala, prijatelji i statistika.

Aplikacija funkcioniše tako što kada zapratiš neku seriju, nebitno da li si tek počela da je gledaš ili je pratiš na već recimo četvrtoj sezoni, obeležiš šta si pogledala tako što čekiraš epizodu (ili sezonu) kako bi TV time bio ažuran i pratio dokle si stigla. Uvek možeš da istakneš i šta si već pogledala od serija koje su završile emitovanje kako bi ti statistika koju vodi aplikacija bila ažurna pa ćeš znati koliko si svog vremena potrošila na serije.

Feed deo je rezervisan za ono što se trenutno emituje i sastoji se iz “watch list” i “upcoming” dela. Watch list deo je rezervisan za apsolutno sve generalno sa čime kasniš kada je u pitanju gledanje uključujući serije koje se i emituju i ne emituju više, ono što si tek počela od početka da gledaš, a serija je već na osmoj sezoni, uvek te drži ažurnom sa time šta je na redu da gledaš. Sa druge strane upcoming deo prati isključivo šta izlazi koji dan i serije koje se trenutno emituju, a ako listaš taj deo feeda, na dnu ćeš videti i odbrojavanje u danima npr. koliko je ostalo dana do nove epizode ili sezone neke serije koju pratiš.

Editors choice