Oscar&Johnatan Cainer Horoscopes

Uz ovu aplikaciju budu uverena da će sve tvoje osnovne dnevne, nedeljne i mesečne potrebe biti zadovoljene. Čak čuva horoskop od prethodnog dana da možeš da se vratiš u nazad i još jednom proveriš koliko su planete stvarno uticale na tvoj život tog dana. Posebna zanimljivost ove aplikacije je “about my friend” sekcija, gde možeš da uneseš podatke prijatelje, i primiš čitanje njegove/njene ličnosti.

Downloaduj ako: si astrološko njuškalo.

Astrology Zone

Susan Miller mesečni horoskop važi za jedan od najpreciznijih, i onaj koji svi sa nestrpljenjem iščekujemo. Detaljan, iscrpan i super informativan opis svega što možemo da očekujemo u mesecu pred nama. Renomirana astrološkinja ulazi veoma duboko u tematiku, i opisima, aspektima, preklapanjima pokušava krajnje precizno da objasni aktivnost planeta, a samim tim i uticaj na naše živote. Takva predanost i iscrpnost čine ovu aplikaciju idealnim, obimnim štivom za čitanje u javnom prevozu na putu do posla, ili tokom prve jutarnje kafe.

Downloaduj ako: želiš astrološki izveštaj koji pretumba sve i ne ostavlja ni jedan astro kamičak nepodginutim.

The DailyHoroscope

Ako ti je dnevna doza astrologije potrebna koliko i dnevna doza kofeina, a voliš da budeš upućena u aposultno svaki detalj, kada te nešto interesuje, onda je ovo idealna aplikacija za tebe. Samo jedan klik te deli od dnevnih horoskopa, a čak možepš i da namestiš podsetnik u toku dana, da osiguraš da ne propustiš neki kosmički apdejt.

Downloaduj ako: želiš da ispratiš sve, ali bez suvišnog komplikovanja

Comments