Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Aqualia Thermal: Dinamična hidratacija za svežu lepotu u svakom trenutku

Aqualia Thermal: Dinamična hidratacija za svežu lepotu u svakom trenutku

Ove godine Vichy nastavlja revoluciju na području idealne kože i predstavlja novu dimenziju hidratacije: nova linija Aqualia Thermal omogućava dinamičnu hidrataciju za dugotrajnu, svežu lepotu u svakom trenutku. Aqualia Thermal dinamična hidratacija dostupna je u dve teksture i u vidu Aqualia Thermal moćnog  seruma za sve tipove kože i sve one efikasno hidriraju isušena područja lica. Zahvaljujući ravnomernom rasprostiranju vode kroz kožu lica sva područja su dugotrajno hidrirana. Sveža lepota više nije san – uz novu liniju Aqualia Thermal dinamične hidratacije!

165 Aqualia Thermal: Dinamična hidratacija za svežu lepotu u svakom trenutku

Šta je u stvari sveža lepota? Blistav ten, ublažene linije isušenosti, svež izgled i dugotrajno hidrirana koža samo su neka od obeležja idealne sveže lepote. Hidratacija je ključ za postizanje idealne kože i osnovna potreba isušene kože, a nege koje koristimo često ne pružaju dugotrajnu i optimalnu hidrataciju. Upravo zbog toga koža postaje dehidrirana i to na različitim delovima kože lica. Tokom dana, pojedina područja kože lica gube više vode nego ostala. Koža sadrži 70% vode, ali određeni delovi kože lica dehidriraju brže i više od ostalih. Ta neravnoteža uzrokuje pojavu linija isušenosti, umornog izgleda tena i “ispijenog” izgleda lica. Glavno očekivanje kod odabira idealne nege za hidrataciju je sveža lepota koja traje: izuzetno je važno koristiti negu koja stimuliše raspodelu vode kroz kožu lica- takozvanu dinamičnu hidrataciju.

248 Aqualia Thermal: Dinamična hidratacija za svežu lepotu u svakom trenutku

Inovacija Aqualia Thermal dinamična hidratacija efikasno hidrira isušena područja lica zahvaljujući ravnomernom rasprostiranju vode kroz kožu lica za dugotrajnu hidrataciju. Linije isušenosti izgledaju glatkije, ten je svež, a koža je dugotrajno hidrirana. Po prvi put, termalna voda Vichy udružena je sa sastojcima koji  omogućavaju ravnomernu hidrataciju svih područja lica za svežiji i blistaviji izgled tena. Hijaluronska kiselina, Aquabioryl i Λ-karagenani tri su nove generacije hidrirajućih šećera koji zadržavaju vodu u koži i omogućavaju pojačanu hidrataciju. Proizvod je dostupan u laganoj teksturi za normalnu i mešovitu isušenu kožu i u bogatoj za suvu i izuzetno suvu isušenu kožu. Za još intenzivniju hidrataciju proizvod je potrebno naneti ujutru i uveče posle Aqualia Thermal Seruma. Aqualia Thermal dinamična hidratacija primerena je za osetljivu kožu i ispitana je pod dermatološkim nadzorom.

Tube Riche Aqualia Thermal: Dinamična hidratacija za svežu lepotu u svakom trenutku

Inovacija Aqualia Thermal moćni serum za sve tipove kože dinamično hidrira isušena područja zahvaljujući ravnomernom rasprostiranju vode kroz sve zone lica za dugotrajnu hidrataciju do 24 sata. Serum sadrži 10% termalne vode Vichy + hijaluronsku kiselinu: linije isušenosti izgledaju glatkije, ten je svež i blistav, a koža je dugotrajno hidrirana. Sveža i vodena tekstura seruma koja se brzo upija u kožu je nemasna, nelepljiva i primerena osetljivoj koži. Za još intenzivniju hidrataciju serum je potrebno naneti ujutru i uveče pre Aqualia Thermal nege.

VICHY AQUALIA THERMAL Aqualia Thermal: Dinamična hidratacija za svežu lepotu u svakom trenutku

Nova linija dinamične hidratacije

Aqualia Thermal proizvodi za dinamičnu hidrataciju sadrže ultra senzorijalne teksture optimalne tolerancije i pružaju efikasnu transformaciju za svežu lepotu kože. Linija se sastoji od Aqalia Thermal dinamične hidratacije za normalnu do mešovitu i suvu isušenu kožu, moćnog seruma za sve tipove kože, roll-on nege za područje oko očiju i obnavljajućeg balzama za usne. Linija takođe obuhvata i Aqualia SPA dnevnu negu kao i  noćnu negu protiv znakova umora od prvog jutra.

Aqualia Thermal dinamična hidratacija 50 ml: 2.194,20 RSD*

Aqualia Thermal moćni serum za sve tipove kože: 2.852,46 RSD*

*Neobavezujuća preporučena cena (kupac je slobodan da u svako doba, nezavisno i samostalno, odredi sopstvene maloprodajne cene, u skladu sa svojom cenovnom politikom).

VICHY AQUALIA AMBIANCE Aqualia Thermal: Dinamična hidratacija za svežu lepotu u svakom trenutku VICHY AQUALIA Aqualia Thermal: Dinamična hidratacija za svežu lepotu u svakom trenutku

Editors choice