Nova mejkap kolekcija brenda Armani, čije je zaštitino lice za sletnju sezonu 2011. godine, poznata holivudska glumica, Megan Foks (Megan Fox), između ostalog sadrži četiri bronzane nijase senki za oči. Profesionalni šminkeri savetuju da na površinu celog kapka nanesete nijansu White Gold Sand, zatim izvučete deblju liniju sa nijansom Desert Earth Brown, a za savršen zadimljen pogled šminkanje završite Burnt Amber-om. Senke su napravljene po najnovijim formulama koje će sprečiti raslojavanje šminke. Senke za o i1 Armani Beauty Makeup Collection Summer 2011.

Vodootporna maskara će vašim trepavicama dati volumen i dužinu. Uz njenu specijalnu četkicu lako ćete definisati trepavice.

Maskara Armani Beauty Makeup Collection Summer 2011.

Rumenilo u boji peska je idealno za definisanje mejkap izgleda. Ono će na vašem licu ostaviti biserni sjaj.

Rumenilo Armani Beauty Makeup Collection Summer 2011.

Specijalan proizvod iz ove kolekcije je kremasto rumenilo i to u dve nijanse Burnt Umber i Deep Desert Rose.Kremasto rumenilo Armani Beauty Makeup Collection Summer 2011.

Ruž iz ove kolekcije je kombinacija hidratantnih sastojaka i postojane boje. Armani je ruž proizveo u četiri nijanse:  Sienna Red Brick, Burnt Coral, Sunset Pink, Sand Dune Beige.

Ru  Armani Beauty Makeup Collection Summer 2011.

Kompletirajte letnji izgled crvenom nijansom laka za nokte Tawny Red Sand.

Lak Armani Beauty Makeup Collection Summer 2011.

Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments