Izvesno je da će novac i sigurnost generalno biti opšta briga i glavna tema, sa kojom će se svako od nas suočavati, između ostalog i zbog toga kretanja tri velike planete: Jupiter, koji se povezuje sa izobiljem, je ušao u Škorpiju; Uran koji upravlja iznenadnim promenama i nekonvencionalnim razmišljanjem ulazi u znak Bika, a Saturn odgovoran za odgovornosti i naporan rad je do daljnjeg u Jarcu.

I dok smo još malo u prvom mesecu ove 2018.godine i dok smo još uvek optimistični i puni ideja za godinu pred nama, nije loše konsultovati i zvezde oko toga kako isplanirati godinu, na kojim planovima moramo više da radimo i više o njima da razmišljamo a koji nam dozvoljavaju da budemo spontani. Kao pomoć u određivanju prioriteta sastavili smo mali astro vodič kroz posao i finansije za predstojeću godinu. Šta svaki znak može da očekuje u pogledu novca i karijere?

Ovan

Uz Saturn u tvojoj kući karijere, ova godina će biti malo teža budući da će očekivati od tebe da imaš disciplinu i zrelost, i d anaučiš kako da se nosiš sa svom odgovornošću i ograničenjima. Bitno je da budeš jasna u pogledu svojih ciljeva i planova, ali takođe i da im budeš maksimalno posvećena. Saturn će te naučiti da dobra volja i sjajna ideja (nažalost) nisu dovoljni za željene rezultate, već da je iza svakog uspeha prvenstveno stoji ozbiljan rad.

Bik

Cela naredna godina je posebno formativna i značajna za tebe, jer ćeš se graditi iznova, za šta će posebni katalizatori biti mnogobrojne eklipse koje će se događati. One su pravi game-changeri koji dolaze u paru svakih šest meseci, i teraju nas da otpustimo stvari koje nam više ne trebaju a kojih se grčevito držimo. To je posebna tendencija koji kao Bik verovatno imaš, jer je ovaj znak poznat po tome da se drži jedne stvari prilično dug vremenski period. 2018. će te pogurati iz tvoje zone komfora i naterati da sve promisliš i preispitaš i možda čak i kreneš u sasvim novom pravcu.

Blizanci

Ove godine nećeš imati sreće sa poslovima koje moraš da radiš, pa ćeš s toga i birati samo karijere koje komuniciraju sa tobom na emotivnom nivou. Radićeš ono što voliš i daćeš svu svoju energiju da to bude… Uz Saturn u polju finansija, moraćeš malo da revidiraš svoj odnos prema novcu i postaneš malo štedljivija, i preciznija kada su u pitanju želje i potrebe. To što ti se nešto dopada ne znači i da ti je neophodno. Razmišljaj o prioritetima.

Rak

Velika godina za sve Rakove. Uspećeš da streseš svu staru energiju, sve što te je sputavalo, i kočilo i promeniš pravac u svakom smislu. To znači da je veoma moguće da ostaviš iza sebe sve nedovršene projekte, ideje sa kojima se mesecima koprcaš, svaku nesigurnost i nestabilnost ostavljaš u prošlosti. Ove godine, uspećeš da pronađeš svoju nišu, svoje polje delovanja i da stabilnost i zadovoljstvo u tome što radiš.

Comments