Postoji nešto specifično za svaki horoskopski znak što inspiriše druge, ona jedna ili dve karaktersitike po kojoj se posebno izdvajamo i zašto je baš naše mesto neophodno u sistemu. Imamo puno toga da naučimo jedni od drugih i postaramo se da budemo najbolje verzije samih sebe. A nekada nam ni ne treba neko sa strane. Dovoljno je samo da objektivno sagledamo svoje vrline i snage i priznamo ih i inspirišemo sami sebe.

Zbog čega tebe vole?

Ovan

inspirišeš svojim životnim entuzijazmom

Drugima izgleda kao da Ovnovi ne žele ništa da propuste u životu i to tako izgleda zato što je.. tačno! Koristiš svaku priliku da živiš život do maksimuma. Konstantno izazivaš sebe i pomeraš sopstvene granice. Hrabra, nesputana i neustrašiva, avantura je tvoje srednje ime. Upravo ta strast za životom podseća druge da svaki dan treba da žive život do maksimuma i udišu ga punim plućima.

Bik

inspiršeš svojim fokusom na ono što želiš

Kada Bik jednom postavi cilj ispred sebe teško je skrenuti ga sa tog puta. Ti ne radiš ništa ne promišljeno niti bez razloga, i imaš toliko definisan fokus da bi drugi trebali da se ugledaju na to. Odlučnost i tvrdoglavost u postizanju ciljeva su tvoja velika prednost. Predanost i posvećenost te održavaju i inspirišu ostale.

Blizanci

inspirišeš svojom prilagodljivošću

Neverovatno je inspirišući gledajući te kako se prilagođavaš svakom društvu i snalaziš u svakoj situaciji ma koliko umireš od blama i treme unutar sebe. To nikada niko ne vidi. Od super formalnog događaja do najopuštenije sedeljke, svaka ekipa je tvoja i sa svima možeš da pronađeš zajednički jezik. To je definitivno tvoja najbolja strana na koju bi svi trebali barem malo da se ugledaju.

Rak

inspirišeš svojim velikim srcem

Ti si prirodni “roditelj” svima, bilo da si u rodu sa nekim ili ne, uvek se postaraš da su svi okej, namireni, bezbedni i zadovoljni. Uvek otpratiš na stanicu drugaricu koja se plaši da ide sama, ili donosiš hranu onoj koja je bolesna. I uvek si tu za svoje prijatelje u pola dana pola noći. Inspirišeš ljude da budu bolja verzija sebe, brižni i uvek znaš šta treba da uradiš da bi se neko osetio bolje.

Comments