Ovan

Let balonom

Tvoja raspoloženost za novu avanturu ne rprstaje samo zato što se prognozira puno ljubavi u vazduhu. Ovo bi ti bilo novo uzbudljivo iskustvo, i videti svet iz nove perspektive, sa visine bi za tebe bio genijalan izbor. Uzbudljivost je romantična. A ni čaša šampanjca nije na odmet da se razumemo.

Bik

Klasična romantična večera koju je spremio tvoj partner

Preukusno jelo, trud i romantična atmosfera kod tebe uvek prolaze. Okruženi prigušenim svetlima, i cvećem bi bio idealan scenario, ali februar je pa da ne preterujemo sa tim floralnim setom. Sve što je zaista u osnovnom smislu te reči “romantično” kod tebe prolazi.

Blizanci

Vikend bekstvo u grad u kom nikada pre nisi bila

Pakovanje kofera na brzinu, i poluplanirani beg iz poznatog u novo okruženje je tvoj idealan provod za Dan zaljubljenih. Lokalna hrana i ćaskanje sa svima na koje naiđete, je najbolji način da se upoznaju prednosti i mane novog mesta, a i ti i tvoj partner to znate i uživate u tome.

Rak

Krstarenje+večera

Osvežavajuća blizina vode je idealan scenario za tebe, Račice. Krstarenje rekom, uz večeru koja dodaje dovoljno glamura situaciji, da zaista imaš utisak da je neki poseban dan u pitanju. Imati titravu vodu i mesec koji se ogleda u njoj, kao scenografiju, je nešto što će te uvek osvojiti opet.

balon Astro: Idealan izlazak za Dan zaljubljenih prema horoskopskom znaku
Comments