Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Mars se 26. januara “ubacio” u strelčevsku energiju i tako će ostati do 17. marta. Ovaj Mars nam donosi želje i da je ljudsko biće verovatno jedino što bi stalno bombastično uzvikivao, iskreno verujući u to je: “Strast je jedina stvar za koju vredi živeti!”
Mnogo je trenutaka u životu kada osećamo vatru koja gori iznutra jer nešto baš ozbiljno želimo da uradimo, dobijemo, pronađemo, postignemo, ali istražujemo uslove i preduslove i pažljivo čekamo pravu priliku da se pojavi. E, to baš nije slučaj sa Marsom u Strelcu. On ne voli da čeka i više mu prija da preuzme stvari u svoje ruke i uradi nešto. Makar i pogrešio.

Mars je planeta akcije; a u vatrenom Strelcu nema puno vremena za “šta ako” i ostale slične scenarije, niti za preispitivanje sebe i ličnih motiva. Nije stvar u fluidnosti i spontanosti (koju bi recimo imao Mars u Blizancima) koliko u tome da ovaj Mars zna šta hoće, ide po to i nema nikoga ko bi ga u tome zaustavio.
S druge strane, on nije poput Marsa u Ovnu koji ide glavom kroz zid isključivo zbog spoljašnjeg cilja. Ne, ovaj Mars ima onu unutrašnju vatru koja ga nagoni da traga. Potreba za smislenim i značajnim.
Zato u emotivnom i seksualnom smislu ovaj tranzit omogućava da produbimo postojeće odnose sa partnerom, zbog intenzivne telo-um povezanosti po kojoj je Strelac poznat.

Na ljubavnom planu, ovo je vreme da se prepustimo nekome kome verujemo, znajući da je svaki naš deo siguran sa tom osobom, pa tako i najiskrenije, najintimnije želje. Fizička povezanost je podjednako bitna kao i intelektualna, ovaj Mars to zna i došao je da nas na to i podseti.

Mars u Strelcu želi da istraži sve što je ključno za veze i odnose koji su važni, a fizičko zbližavanje je samo trešnja na šlagu na torti. Bez adekvatne dubine i razumevanja ispod, kvalitetne emotivno intelektualne strukture, teško da će biti toliko kvalitetan.
A šta to donosi svakom znaku pojedinačno?

Znak ili podznak u Ovnu

Mars u Strelcu znači da je kod tebe u polju inostranstva i stranaca, visokog obrazovanja, kao i neke vrste oslobođenja. Zato je želja za putovanjem sada posebno istaknuta, kao i za partnerom iz inostranstva od koga možeš mngoo toga zanimljivog da čuješ.

Znak ili podznak u Biku

Mars će u ovom periodu biti u tvom polju većeg novca, i nasleđa. .Pažljivo sa trošenjem, ne nasedaj na rasipničku prirodu Strelca. Moguće upoznavanje partnera “na položaju”.

Editors choice