Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Astro: Kako će Mars u Strelcu uticati na naš ljubavni i seksualni život?

Astro: Kako će Mars u Strelcu uticati na naš ljubavni i seksualni život?

1/3

Mars se 26. januara “ubacio” u strelčevsku energiju i tako će ostati do 17. marta. Ovaj Mars nam donosi želje i da je ljudsko biće verovatno jedino što bi stalno bombastično uzvikivao, iskreno verujući u to je: “Strast je jedina stvar za koju vredi živeti!”
Mnogo je trenutaka u životu kada osećamo vatru koja gori iznutra jer nešto baš ozbiljno želimo da uradimo, dobijemo, pronađemo, postignemo, ali istražujemo uslove i preduslove i pažljivo čekamo pravu priliku da se pojavi. E, to baš nije slučaj sa Marsom u Strelcu. On ne voli da čeka i više mu prija da preuzme stvari u svoje ruke i uradi nešto. Makar i pogrešio.

Mars je planeta akcije; a u vatrenom Strelcu nema puno vremena za “šta ako” i ostale slične scenarije, niti za preispitivanje sebe i ličnih motiva. Nije stvar u fluidnosti i spontanosti (koju bi recimo imao Mars u Blizancima) koliko u tome da ovaj Mars zna šta hoće, ide po to i nema nikoga ko bi ga u tome zaustavio.
S druge strane, on nije poput Marsa u Ovnu koji ide glavom kroz zid isključivo zbog spoljašnjeg cilja. Ne, ovaj Mars ima onu unutrašnju vatru koja ga nagoni da traga. Potreba za smislenim i značajnim.
Zato u emotivnom i seksualnom smislu ovaj tranzit omogućava da produbimo postojeće odnose sa partnerom, zbog intenzivne telo-um povezanosti po kojoj je Strelac poznat.

Na ljubavnom planu, ovo je vreme da se prepustimo nekome kome verujemo, znajući da je svaki naš deo siguran sa tom osobom, pa tako i najiskrenije, najintimnije želje. Fizička povezanost je podjednako bitna kao i intelektualna, ovaj Mars to zna i došao je da nas na to i podseti.

Mars u Strelcu želi da istraži sve što je ključno za veze i odnose koji su važni, a fizičko zbližavanje je samo trešnja na šlagu na torti. Bez adekvatne dubine i razumevanja ispod, kvalitetne emotivno intelektualne strukture, teško da će biti toliko kvalitetan.
A šta to donosi svakom znaku pojedinačno?

Znak ili podznak u Ovnu

Mars u Strelcu znači da je kod tebe u polju inostranstva i stranaca, visokog obrazovanja, kao i neke vrste oslobođenja. Zato je želja za putovanjem sada posebno istaknuta, kao i za partnerom iz inostranstva od koga možeš mngoo toga zanimljivog da čuješ.

Znak ili podznak u Biku

Mars će u ovom periodu biti u tvom polju većeg novca, i nasleđa. .Pažljivo sa trošenjem, ne nasedaj na rasipničku prirodu Strelca. Moguće upoznavanje partnera “na položaju”.

Editors choice