Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/3

Raskid je težak i neprijatan, a možda je i gore kad vi želite da prekinete vezu, nego kad ste ostavljeni. Odgovornost za nečije slomljeno srce je na vama, pa ako je već došlo dotle, evo kako da raskinete sa svakim prema njegovom horskopskom znaku, na optimalan način.

Ovan

Ponosni Ovan ima jake emocije i teško im pada odbijanje, pa je potrebno da razgovor obavite u strogoj privatnosti, na najmirniji i najnežniji način – bez prebacivanja i svađa, dostojanstveno i tiho. On će možda ipak reagovati burno, reći nešto neprikladno i nerazumno i tresnuti vratima – ali važno je da se ovo događa bez svedoka, jer poniženje Ovan ne bi podneo.

Bik

Kad želite da raskinete sa Bikom, budite neposredni, iskreni i ljubazni – on će ceniti vaš pristup, na svoj razuman i praktičan način, jer takav odnos ima prema svemu, pa i prema emocijama. Iznesite mu svoje razloge i budite velikodušni (ne tražite da vam vrati skupe poklone i podelu zajedničkih sredstava i imovine), pa će i on biti velikodušan (čim ga prođe uvređenost).

Blizanci

Spremite se za iscrpljujuće razgovore, odnosno, za slušanje monologa uvređenog Blizanca, koji neće tako lako prihvatiti vašu odluku i zamaraće vas smenom ljubomornih i besnih ispada i ljubaznosti i pomirljivosti. Treba mu vremena da shvati da je kraj, a kada jednom to prihvati, brzo će se oporaviti od prekida i biće u stanju da vam ostane prijatelj.

Rak

Prekid će duboko pogoditi preosetljivu dušu Raka, a na vama je da se pripremite za to. Recite sve iskreno, i budite spremni na dramu, suze, odbijanje razgovora… A kad kažete šta imate, idite, Rak mora malo da bude sam sa sobom, da isprocesuira ono što se dogodilo, a zatim mnogo vremena da se oporavi.

Editors choice