Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Astro: Kako raskinuti sa svakim – prema zodijaku!

Astro: Kako raskinuti sa svakim – prema zodijaku!

1/3

Raskid je težak i neprijatan, a možda je i gore kad vi želite da prekinete vezu, nego kad ste ostavljeni. Odgovornost za nečije slomljeno srce je na vama, pa ako je već došlo dotle, evo kako da raskinete sa svakim prema njegovom horskopskom znaku, na optimalan način.

Ovan

Ponosni Ovan ima jake emocije i teško im pada odbijanje, pa je potrebno da razgovor obavite u strogoj privatnosti, na najmirniji i najnežniji način – bez prebacivanja i svađa, dostojanstveno i tiho. On će možda ipak reagovati burno, reći nešto neprikladno i nerazumno i tresnuti vratima – ali važno je da se ovo događa bez svedoka, jer poniženje Ovan ne bi podneo.

Bik

Kad želite da raskinete sa Bikom, budite neposredni, iskreni i ljubazni – on će ceniti vaš pristup, na svoj razuman i praktičan način, jer takav odnos ima prema svemu, pa i prema emocijama. Iznesite mu svoje razloge i budite velikodušni (ne tražite da vam vrati skupe poklone i podelu zajedničkih sredstava i imovine), pa će i on biti velikodušan (čim ga prođe uvređenost).

Blizanci

Spremite se za iscrpljujuće razgovore, odnosno, za slušanje monologa uvređenog Blizanca, koji neće tako lako prihvatiti vašu odluku i zamaraće vas smenom ljubomornih i besnih ispada i ljubaznosti i pomirljivosti. Treba mu vremena da shvati da je kraj, a kada jednom to prihvati, brzo će se oporaviti od prekida i biće u stanju da vam ostane prijatelj.

Rak

Prekid će duboko pogoditi preosetljivu dušu Raka, a na vama je da se pripremite za to. Recite sve iskreno, i budite spremni na dramu, suze, odbijanje razgovora… A kad kažete šta imate, idite, Rak mora malo da bude sam sa sobom, da isprocesuira ono što se dogodilo, a zatim mnogo vremena da se oporavi.

Editors choice