Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/3

Raskid je težak i neprijatan, a možda je i gore kad vi želite da prekinete vezu, nego kad ste ostavljeni. Odgovornost za nečije slomljeno srce je na vama, pa ako je već došlo dotle, evo kako da raskinete sa svakim prema njegovom horskopskom znaku, na optimalan način.

Ovan

Ponosni Ovan ima jake emocije i teško im pada odbijanje, pa je potrebno da razgovor obavite u strogoj privatnosti, na najmirniji i najnežniji način – bez prebacivanja i svađa, dostojanstveno i tiho. On će možda ipak reagovati burno, reći nešto neprikladno i nerazumno i tresnuti vratima – ali važno je da se ovo događa bez svedoka, jer poniženje Ovan ne bi podneo.

Bik

Kad želite da raskinete sa Bikom, budite neposredni, iskreni i ljubazni – on će ceniti vaš pristup, na svoj razuman i praktičan način, jer takav odnos ima prema svemu, pa i prema emocijama. Iznesite mu svoje razloge i budite velikodušni (ne tražite da vam vrati skupe poklone i podelu zajedničkih sredstava i imovine), pa će i on biti velikodušan (čim ga prođe uvređenost).

Blizanci

Spremite se za iscrpljujuće razgovore, odnosno, za slušanje monologa uvređenog Blizanca, koji neće tako lako prihvatiti vašu odluku i zamaraće vas smenom ljubomornih i besnih ispada i ljubaznosti i pomirljivosti. Treba mu vremena da shvati da je kraj, a kada jednom to prihvati, brzo će se oporaviti od prekida i biće u stanju da vam ostane prijatelj.

Rak

Prekid će duboko pogoditi preosetljivu dušu Raka, a na vama je da se pripremite za to. Recite sve iskreno, i budite spremni na dramu, suze, odbijanje razgovora… A kad kažete šta imate, idite, Rak mora malo da bude sam sa sobom, da isprocesuira ono što se dogodilo, a zatim mnogo vremena da se oporavi.

Editors choice