Nekada moraš da se osloiš na snagu koju ima tvoj znak a koju smo skloni da previdimo. A upravo ta tajna formula samopouzdanja koju svaki znak nosi na svoj način nam obezbeđuje one čarobne trenutke kada se osećaš dobro, ma šta dobro, sjajno! u svojoj koži i kada imaš najviše samopouzdanja. Samo je potrebno da znaš koje su snage i prednosti tvog znaka i kako da ih iskoristiš.

Svaki od 12 znakova ima svoju tajnu šifru i svakako da direktni, samouvereni Ovan neće imati isti pristup stresnim situacijama kao na primer Jarac koji uvek igra po pravilima.  Kao što ni usamljenički znak  Riba, neće imati nikakvih koristi od Blizančeve priče i njengovih sumanutih saveta.
Zato otkrij koju naviku treba da usvojiš da bi bila sigurnija u sebe, svoje ideje, pregovaranja ili nastup.

Ovan

Sagori energiju

Budimo realni: za Ovnove i Ovnice važi priča da su i previše samouvereni. Trik za tebe je da se ne uključuješ u sve i da smiriš svoje uzbuđenje. Nađi neki drugi ventil za svu tu energiju po kojoj je tvoj vatreni znak poznat, bilo da je to krug po bloku ili kratka poseta teretani. Fizičko izbacivanje energije će ti pomoći da središ svoje misli, ne razbacuješ se sa energijom i ulažeš je tamo gde treba i gde želiš.

Bik

Žuri polako

Bikovima je najbitnije da imaju dovoljno vremena za sve i najbolje se osećaš kada možeš sve da radiš natenane. Zato to i obezbedi sebi. Postaješ nervozna i rasejana kada moraš mnogo toga za kratko vreme da obaviš, i zato počni da reorganizuješ svoje vreme. Tako ćeš postići najviše i najkvalitetnije.

Blizanci

Pričaj prva

Ovo verovatno neće iznenaditi nikog ko ima makar jednog Blizanca u svom okruženju, ali zaista ti se osećaš najbolje kada ćaskaš i predvodiš komunikaciju stalno otvarajući nove teme. To ne znači da treba da blebećeš non stop ali u bilo kakvoj kriznoj situaciji znaj da možeš da se osloniš na svoje verbalne sposobnosti i probij led dobrom šalom ili zanimljivom temom.

Rak

Čuj se sa bliskom osobom

Za tebe nema boljeg boostera samopouzdanja od iskrenog razgovora sa nekom od svojih najbližih osoba, bilo da je to prijatelj, rođek, roditelji, sestra, brat. Oni te poznaju godinama i znaju šta treba da ti kažu da te ohrabre i isteraju iz tvoje ljušture u koju umeš da se uvučeš u danima nesigurnosti.

Comments