Između pomirenja sa drugaricom iz srednje i samokontrole da se zaustaviš na drugoj čaši Šardonea, postoji još mnogo toga što želiš da postigneš u tek započetoj godini. Ali tu je ono večito pitanje, kako uspostaviti prioritete i odrediti koja odluka je najvažnija i od koje početi? Samostalno možda teško, ali tu su zvezde da pomognu!
S toga, ako si u nedoumici konsultuj naš astro savet, koja bi trebala da bude tvoja primarna novogodišnja rezolucija prema tvom horoskopskom znaku. 

Ovan

U skladu sa vatrenom prirodom tvog znaka, ti zaista nemaš problema da se povežeš i napraviš široku mrežu prijatelja i poznanika. Međutim, tajna srećnog društvenog života leži u pravim, iskrenim prijateljstvima a ne u bezbrojnim površinskim poznanstvima. Bavi se bitnim odnosima koje imaš u životu, neguj ih i ceni, i odatle će i sve drugo da procveta.

Bik

Kada je u pitanju zdravlje i briga o svom organizmu, umeš da budeš pomalo teška i tvrdoglava u svojim nastojanjima da sve odlažeš i tako ostaneš zaglavljena, i ne praviš promene. News flash: neće biti božanske inspiracije sa neba ili univerzumske intervencije da te inspiriše da se konačno vratiš na dijetu ili konačno pridržavaš termina za jogu i odlaziš tri puta nedeljno. Stoga, potrudi se da ova godina bude ona u kojoj ćeš svoje zdravlje postaviti na mesto.

Blizanci

Dragi, pričljivi Blizanci: vreme je da prestanete da skačete sa projekta na projekat i da se zaista posvetite nečemu što ste počeli. Jednoj stvari (strašno zar ne?) ali koju ćete da izgurate do kraja. Onaj blog koji nameravaš da pokreneš? Napravi plan i kalendar po kom ćeš se kretatit i dokaži sebi i drugima da to možeš! Fokusiraj svoj um na jedan zadatak i gledaj kako raste i ostvaruje se vremenom.

Rak

Širiti horizonte nije baš jednsotavan zadatak ako živiš u oklopu sklonjena od sveta i iskustava. Rešenje: putovanja! Preskoči izlazak jedan vikend i umesto toga otputuj bilo gde, reci da! mogućnostima koje se otvaraju pred tobom i čim se vratiš počni da kuješ blanove za naredni beg. Izlazak iz tvoje zone komfora će rasplamsati tvoju intelektualnu vatru, Mesečevo dete.

Comments