Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Astro: Novogodišnja odluka koju bi trebalo da doneseš

Astro: Novogodišnja odluka koju bi trebalo da doneseš

1/3

Između pomirenja sa drugaricom iz srednje i samokontrole da se zaustaviš na drugoj čaši Šardonea, postoji još mnogo toga što želiš da postigneš u tek započetoj godini. Ali tu je ono večito pitanje, kako uspostaviti prioritete i odrediti koja odluka je najvažnija i od koje početi? Samostalno možda teško, ali tu su zvezde da pomognu!
S toga, ako si u nedoumici konsultuj naš astro savet, koja bi trebala da bude tvoja primarna novogodišnja rezolucija prema tvom horoskopskom znaku. 

Ovan

U skladu sa vatrenom prirodom tvog znaka, ti zaista nemaš problema da se povežeš i napraviš široku mrežu prijatelja i poznanika. Međutim, tajna srećnog društvenog života leži u pravim, iskrenim prijateljstvima a ne u bezbrojnim površinskim poznanstvima. Bavi se bitnim odnosima koje imaš u životu, neguj ih i ceni, i odatle će i sve drugo da procveta.

Bik

Kada je u pitanju zdravlje i briga o svom organizmu, umeš da budeš pomalo teška i tvrdoglava u svojim nastojanjima da sve odlažeš i tako ostaneš zaglavljena, i ne praviš promene. News flash: neće biti božanske inspiracije sa neba ili univerzumske intervencije da te inspiriše da se konačno vratiš na dijetu ili konačno pridržavaš termina za jogu i odlaziš tri puta nedeljno. Stoga, potrudi se da ova godina bude ona u kojoj ćeš svoje zdravlje postaviti na mesto.

Blizanci

Dragi, pričljivi Blizanci: vreme je da prestanete da skačete sa projekta na projekat i da se zaista posvetite nečemu što ste počeli. Jednoj stvari (strašno zar ne?) ali koju ćete da izgurate do kraja. Onaj blog koji nameravaš da pokreneš? Napravi plan i kalendar po kom ćeš se kretatit i dokaži sebi i drugima da to možeš! Fokusiraj svoj um na jedan zadatak i gledaj kako raste i ostvaruje se vremenom.

Rak

Širiti horizonte nije baš jednsotavan zadatak ako živiš u oklopu sklonjena od sveta i iskustava. Rešenje: putovanja! Preskoči izlazak jedan vikend i umesto toga otputuj bilo gde, reci da! mogućnostima koje se otvaraju pred tobom i čim se vratiš počni da kuješ blanove za naredni beg. Izlazak iz tvoje zone komfora će rasplamsati tvoju intelektualnu vatru, Mesečevo dete.

@i__am_fashion😻

A post shared by street_style_paris (@street_style_paris) on

Editors choice