Vikend nije toliko daleko, zato je pravi trenutak da počneš da planiraš šta ćeš da radiš – on ne sme da prođe uzaludno, zar ne? Ukoliko nemaš ideju kako da se zabaviš i organizuješ slobodno vreme najbolje moguće, horoskop ti priskače u pomoć! Evo tvog astro predloga za uživanje ovog vikenda:

Ovan

Napravi kućnu žurku i pozovi sve svoje prijatelje koje do sada nisi viđala toliko često koliko si želela. Nabavi nešto za grickanje i naravno nešto za piće, idealno bi bilo da ispoštuješ svačiji ukus, i – ostalo ne moramo da ti pričamo. Zabava može da počne!

Bik

Organizuj pravi, romantični dejt – bez obzira na to da li si singl ili u vezi. Ukoliko si singl, napravi prvi korak i pozovi na piće tu osobu koja ti se već duže vreme sviđa i sa kojom si stalno na vezi, a ukoliko si zauzeta, eto prilike da se podsetite početka veze i leptirića u stomaku. Čak, možete otići na mesto gde ste se upoznali ili gde ste prvi put izašli.

Blizanci

Jedva si dočekala da ponovo možeš da putuješ, zato je svaki tvoj slobodan trenutak prava avantura! Neka tako bude i ovog vikenda – otputuj negde u okviru zemlje i ponovo oseti euforiju pakovanja, pripremanja i samog putovanja. Salaš, banja, planina – bilo šta što ti je blizu i što ti zvuči primamljivo dolazi u obzir.

ta da radiš ovog vikenda e1592484745775 Astro predlozi: Šta da radiš ovog vikenda i odlično se zabaviš?

Rak

Organizuj piknik, samo za sebe ili i za društvo, pravi piknik u prirodi sa sve ćebencetom i korpom punom đakonija. Ti voliš da provodiš vreme u prirodi pa će te ovakva neočekivana vikend aktivnost sigurno opustiti i zabaviti. I čak, možda bi to mogla i češće da radiš!

Lav

Ovog vikenda odaberi nešto mirniju varijantu – jednostavno se ispričaj sa prijateljicom, sestrom, mamom, pa i partnerom. Neka atmosfera bude prijatna i ušuškana, a ti se ozbiljno posveti svom sagovorniku. Do sada si uvek ti bila u centru pažnje, sada je možda trenutak da vidiš šta se dešava u životu druge strane. Iskren i otvoren razgovor će vas dodatno zbližiti i sigurno ćete se osećati opušteno i spokojno.

Devica

Odmori se. Šta god za tebe to značilo, samo pokušaj da ne juriš na sto strana i da koliko je moguće isključiš mozak. Dremaj ceo dan, ne ustaj iz kreveta, gledaj Netflix ili uživaj u prirodi koja ti je nadohvat ruke. Samo daj sebi vremena da se isključiš i posvetiš sebi.

Comments