Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Astro: Prvi koraci za razumevanje astrologije

Astro: Prvi koraci za razumevanje astrologije

1/2

U školi učimo mnogo toga. Matematiku, geografiju, istoriju, književnost, umetnost, jezike, učimo da volimo svoju prošlost, planetu na kojoj živimo, životinje. Međutim, skoro da ništa ne učimo o sebi kao individui, što je užasno važno u kontekstu razumevanja i prihvatanja sebe, kao i drugih jer samo poznavanje i razumevanje pomažu i doprinose da nađi međusobni odnosi postanu bolji i kvalitetniji a životi srećniji i ispunjeniji.

Tu horoskop može puno da nam pomogne. Iako su se zvezde pre konsultovale za predviđanje događanja, savremena astrologija iako svakako da može d aukaže na pozitivne i negativne periode za preuzimanje inicijative, menjanje posla , ili povoljne i nepovoljne životne faze, prvenstveno je okrenuta pojedincu. Ne može precizno da kaže da će se desiti to ili to, ali može da približi kakva si osoba. Nije retkost da i neki psiholozi konsultuju natalnu kartu, da bi još bolje razumeli pojedinca i njegove probleme, nervoze i zbunjenosti.

Svako od nas je izuzetno komplikovan i miri u sebi više ličnosti. Znaš i sama da si nekada srećna presrećna i želiš da budeš sa ljudima i družiš se, dok je nekad jedino što želiš ssamoća, i prilika da razmišljaš i samuješ, i želiš da te svi ostave na miru. Uz neke ljude pokazuješ svoje najbolje lice, zabavna si i opuštena, dok te neki drugi čine prilično nesigurnom pa ostavljaš utisak ozbiljne i povučene osobe. Možda si posvećena i spremna da svu pažnju daš životinji, ali sa ljudima imaš poteškoća da iskažeš nežnost i razumeš se. Sve su osobe u nama koje moramo da sklopimo, pomirimo i zavolimo, i iskomuniciramo sa drugim ljudima. Postavka naših planeta pravi aspekte sa svakom osobom pojedinačno i zato smo sa svakim pomalo izmenjena verzija sebe jer u nama bude nešto drugo.

feature credit:-@d_pixel_factory daily feature 🔥📷_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ❤ sharing indian's best movement ❤ hastag your photos with :-#international_phography_hub_ ——————— follow:-@international_photography_hub_ ______________________ #international #official #photo #photography #photographer #indianphotographers #streetphotography #streerphotographyindia #itz_mumbai #nature #indian#international_phography_hub_ #indianshuttrbugs #indianclicks #_coi #india_everyday #i_hobbyphotography #igersoftheday #mumbai_diaries #dslr_official #official #international_phography_hub_ #streetphotographymumbai #india_clicks #_soimumbai #indiaphotography #photographers_of_india #perfectphotography #sun #amazingphotography #indian_photography_hub_ #d_pixel_factory @indiapictures @indian.hobbygraphy @photographers_of_india @indiapictures @indianshutterbugs @international_photography_hub_ @official_photography @colours.of.india @pixelpanda_india @pixelpanda_india @india.clicks @india_everyday @uniquephotographyclub @itz_mumbai @photographers_of_india

A post shared by international_photography_hub_ (@international_photography_hub_) on

Editors choice