Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Astro: Prvi retro Merkur u godini i po čemu će ličiti na ostale

Astro: Prvi retro Merkur u godini i po čemu će ličiti na ostale

1/2

Uživaj u ovom periodu mira i tišine dok možeš jer od 22.marta kada Merkur bude u Ovnu, i još retrogradan, po prvi put u ovoj godini, uobičajene glavobolje i haos su siguni. Ovaj retro se završava 15. aprila, ali čekaju nas još dva do kraja godine. Jedan od 25. jula do 18. avgusta, i treći od 18. novembra do 6. decembra. Ovo je normalan broj retro Merkura u jednoj godini, ali ovogodišnji dele jednu specifičnost. Svaki put kada se planeta komunikacija bude vraćala hodom u nazad, to će raditi kroz vatreni znak. Prvo kroz Ovna, zatim Lava i na krjau Strelca. Ako ne znaš šta to znači i donosi vreme je da saznaš i na vreme se pripremiš.

Od četiri elementa Zodijaka (vatra, voda, vazduh i zemlja) vatra očekivano ima najintenzivniji i najdinamičniji efekat. Ovan je poznat po svom borbenom stavu i tvrdoglavosti, Lavovi su topli, zahtevni i strastveni dok su Strelčevi avanturistička, uazavrela grupica. Ovi zankovi se ne plaše da svojim prisustvom ostave trag i privuku pažnju, i njihova nakoljenost drami može samo da pojača regularnu retro Merkur dramu. Generalno, ovi retrogradni periodu imaju potencijal da utiču najviše na ona polja oko kojih smo najviše pasionirani pa će zbog toga biti više varnica i konflikata nego inače.

Tokom uobičajenog retro Merkura, dešava se da ne možemo nikako da ispratimo lične to-do liste, da gubimo stvari, zaboravljamo na dogovore, imamo razmirice sa priajteljima i partnerima. Ali ove godine, nećemo samo zaboravljati na večeru koju smo odavno dogovorili već će ta jedna naizgled bezazlenost doneti malo veće probleme. Na primer, ukoliko doneseš odluku da odustaneš od nekog poslovnog projekta u poslednjem trenutku će dovesti do mnogo ozbiljnijih posledica nego obično. U prevodu: posledice za greške koje napravimo bi u nekim situacijama mogle da budu neproporcionalne samoj grešci. Veće. Dramatičnije. 

Editors choice