Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Astro razotkrivanje: Kakvu devojku on zaista želi?

Astro razotkrivanje: Kakvu devojku on zaista želi?

1/3

Svi znamo da postoje takozvana pravila privlačnosti prema kojima nas neki ljudi neobjašnjivo privlače, iako nisu možda baš naš tip, dok nas neki drugi savršenog osmeha i manira, možda čak i nerviraju iako bi po svim stavkama trebalo da nam se dopadnu.
Astrologija ima delimičan odgovor na to pitanje, i jasno je čak i onima koji su najmanje upućeni u zvezde i planete da sam horoskopski znak (položaj Sunca) nema toliko uticaja koliko na primer položaj Venere ili Marsa, u nečijoj natalnoj karti, kada su u pitanju ljubavni odnosi. Tako, pozicija Venere pokazuje šta nas privlači, budući da ova planeta otkriva šta smatramo zadovoljavajući, lepim, šta volimo i šta nas “loži”.
Prema tome, u skaldu sa time u kom znaku mu je Venera otkrij i koji je njegov idealan tip žene! 

Ako on ima Veneru u Ovnu
U fizičkom smislu neretko ga privlače “ortak” tip devojke, sportske građe, koje su spontane, otvorene, direktne i iskrene. Superosećajne žene ili povučene definitivno nisu baš prvi izbor za ovakvog muškarca, budući da njegova vatrena Venera ne zna da im priđe na pravi način, i jednostavno su mnogo naklonjeniji jakom, nezavisnom tipu žene.

Ako on ima Veneru u Biku.
Venera u Biku je “kod kuće” što znači da tipa sa ovakvom pozicijom privlače žene koje su sinonim ženstvenosti. Figura peščanog sata, prirodne i smirene, i izuzetno ženstvene. Više preferira tradicionalne ženske tipove nego agresivne i direktne pripadnice lepšeg pola. Senzualnost i jednostavnost su najprivlačnije ovoj Veneri, a ženstvena nežna seksualnost ne prenaglašena, je ideal.

Ako on ima Veneru u Blizancima
Muškarcu sa ovakvom pozicijom je prvenstveno neophodna mentalna stimulacija. On se ne zaljubljuje u izgled nego u reč i misao. Inteligencija i živahnost su mnogo bitniji nego kako partnerka izgleda, iako se češće opredeljuje za sportski tip devojke, pre mršaviji nego izrazitih oblina. Sa ovim čovekom nikada nije dosadno, i jedino što traži jeste aktivna partnerka u zločinu.

Ako on ima Veneru u Raku
Ovaj tip voli žene koje su prefinjene, nežne, slatke i toplog srca. Privlači je jednostavna ženstvenost, a ne devojke koje preteruju sa nakitom, šminkom i ekstravagantnom odećom. Devojka u jednostavnoj letnjoj haljini sa malo dubljim dekolteom (prirodnim!) koja širi auru nevinosti i pomalo i bespomoćnosti, i ima potrebu za posvećenošću je ideal u njegovoj glavi. Muškarci sa Venerom u Raku se plaše odbijanja, i zato ih skoro nikada ne privlače mnogo samouverene, glasne i samodovoljne žene.

Now who wants to match w/ babe? @Omeregozi 💋 @Tamarfuss

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Editors choice